Συναγερμός και ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ καρδιές στον ΑΝΤ1

Καθώς έχει σημάνει συναγερμός στον ΑΝΤ1 για την τηλεθεάση που καταρρέει τα στελέχη του καναλιού αναζητούν απεγνωσμένα τρόπους για να ανεβάσουν την τηλεθέαση για να μην έχουν την τύχη του Γιάννη του Λάτσιου του Φευγάτου.

Ετσι ο Γιώργος Λάγκας άρχισε να μιλάει για κάτι που ως τώρα ήταν προσωπικό του θέμα αλλά αίφνης έπαψε να είναι: O χωρισμός του με την Φαίη λοιπόν έπαψε να είναι προσωπική τους υπόθεση και έγινε δημόσια από την στιγμή που ο Γιώργος εξομολογήθηκε στον Νίκο Κοκλώνη και την εκπομπή Celebrity Travel τι δεν ένιωθε πια για την Φαίη καθώς και μια “ανήθικη” επαγγελματική πρόταση που του έγινε:

«Ήρθε κανάλι (γύρευε να ήταν ο Ιβάν Σαββίδης) και μου έκανε πρόταση για πρωινό με πολύ καλά λεφτά. Βεβαίως και αρνήθηκα. Αν πήγαινα απέναντι από την Φαίη δεν θα ήταν το μεγαλύτερο reality; Θα εξαφανίζαμε τα πάντα και κάθε μέρα θα περίμεναν στις 7 το πρωί τα νούμερα τηλεθέασης ποιος πέρασε λεπτό προς λεπτό τον άλλον. Όσο υπεράνω και αν είμαστε, κάποια στιγμή δεν υπάρχει ο εσωτερικός ανταγωνισμός»;

Ο παρουσιαστής απάντησε και στο πώς θα αισθανθεί αν δει τη Φαίη με άλλον άνδρα ή αν έκανε γάμο: «Δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ εκείνη την ώρα. Τη Φαίη την αγαπάω πάρα πολύ και την εκτιμώ πολύ ως μητέρα. Η σχέση που έχω τώρα με τη Φαίη είναι ότι είναι η μάνα των παιδιών μου και είναι πολύ καλή μάνα και την εκτιμώ και σαν γυναίκα και σαν επαγγελματία. Μιλάμε και για τα επαγγελματικά μας θέματα και στηρίζει ο ένας τον άλλον. Μπορεί να με πειράξει, θέλω να είναι και ευτυχισμένη όμως. Από τη στιγμή που χωρίσαμε όμορφα, νομίζω ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Επειδή η προτεραιότητα της Φαίης είναι τα παιδιά, είμαι και σε αυτό ήσυχος ότι θα τον έχει τσεκάρει από 10 μεριές για να τον γνωρίσει στα παιδιά της.
Δεν χωρίσαμε σε μια μέρα. Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα προς το τέλος που δεν υπάρχει στη σχέση το πάθος που υπήρχε στην αρχή, με αποτέλεσμα να βγαίνουν άλλα μικροπροβλήματα και εντάσεις. Έχουμε έναν πολύ καλό χωρισμό με τη Φαίη. Έχουμε σπάσει τα στεγανά. Έχω πράσινο φως. Θα μπω στο σπίτι, θα πάρω τα παιδιά από το σχολείο… απλώς ο μπαμπάς κοιμάται σε άλλο σπίτι από αυτό που κοιμάται η μαμά».

Mετά από αυτό είναι πολύ πιθανό ο Στρατής Λιαρέλης να μιλήσει για μείζονα πολιτικά θέματα όπως είναι το μανικιούρ-πεντικιούρ και τα σχετικά. Τα θαλασσοδανεισμένα κανάλια τρέμουν στην ιδέα ότι οι τράπεζες δεν έχουν πλέον περιθώρια να τους χαριστούν, οι διαφημιζόμενοι επιχειρηματίες έχουν ξυπνήσει και δεν πετάνε εύκολα τα λεφτά τους και έτσι οι ιδιοκτήτες τους είναι αναγκασμένοι να πουλήσουν περιουσιακά τους στοιχεία για να τα σώσουν. Με έκπληξη είχαμε διαβάσει πρόσφατα ότι ο ΣΚΑΙ έφτασε στο σημείο να απολύσει ακόμη και την σύζυγο του Μπάμπη Παπαδημητρίου και ο Μπάμπης επειδή είναι δανδής και γαλλοτραφής δεν φώναξε ακόμη τον Ρουβίκωνα να ανατινάξει το κτίριο.

Την συγκίνησή της για τον διευθυντή της καρδιάς της έπρεπε να εκδηλώσει και η Φαίη για να τσιμπήσει καμμιά μονάδα το Πρωινό. Γύρευε τι θα συμβεί εάν φύγει από το κανάλι και ο νεαρός οξυδερκής Θοδωρής Κυριακού. Τότε να δεις συγκίνηση.

«Ο Γιάννης Λάτσιος, όπως τον αποκαλώ εγώ ο διευθυντής της καρδιάς μας, δεν είναι στον ΑΝΤ1. Στον δικό μας μικρόκοσμο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ, αυτό είναι ένα θέμα. Για μένα και όταν ήταν πριν, και όταν δεν ήταν, και μετά που ξαναήρθε, πάντοτε η ίδια γνώμη μένει και η ίδια συναισθηματική φόρτιση απέναντί του. Θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ άξιος άνθρωπος και πολύ ευγενής, αυτό τον χαρακτηρίζει κι εμένα με συγκινεί πολύ η ευγένειά του.

Δεν είναι από τους ανθρώπους που παίρνει την εξουσία και την χρησιμοποιεί διαφορετικά. Αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι όλα αυτά έρχονται και παρέρχονται. Το διευθυντής της καρδιάς μου δεν είναι τυχαίο. Εμένα δεν μου αρέσει να μιλάω όταν βρίσκεται σε μία θέση κάποιος και μπορεί να πουν «Α, γλείφει». Δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι μια άποψη σε ανθρώπινο επίπεδο και σε επαγγελματικό που έχω για τον Γιάννη Λάτσιο»

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις