ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΕΖΗΣΕ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία έγκυος γυναίκα όταν ήρθε αντιμέτωπη με δύο ληστές στο σπίτι της, στο Κορωπί.

Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών οι οποίοι δε δίστασαν να βάλουν το όπλο στην κοιλιά της, απειλώντας πως θα την σκότωναν εάν δεν τους έδινε μετρητά και κοσμήματα.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 9 το πρωί της Τετάρτης (14/3), όταν άκουσε θόρυβο στην αυλή. Πίστεψε αρχικά πως ήταν οι κηπουροί, που περίμενε για εργασίες. Όταν κατέβηκε στην αυλή, ήρθε αντιμέτωπη με δύο ληστές που προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα του διαμερίσματος της πεθεράς της.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί την άρπαξαν από τα μαλλιά και υπό την απειλή όπλου την οδήγησαν πάνω. Την πέταξαν στον καναπέ, την χαστούκισαν και της ζήτησαν να τους δώσει τα χρυσαφικά και τα χρήματα που είχε στο σπίτι.


Η γυναίκα, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, τους παρακάλεσε να μην της κάνουν κακό. Προσπάθησε να ανοίξει ένα συρτάρι για να τους δείξει την κάρτα ανεργίας και να τους εξηγήσει ότι δεν είχε χρήματα, συμπληρώνοντας πως έχει πέσει θύμα ληστείας άλλες τρεις φορές το τελευταίο διάστημα.

Ένας από τους δύο αδίστακτους κακοποιούς έβαλε τότε το όπλο πάνω στην κοιλιά της και την απείλησε ότι θα την πυροβολούσε.

Τελικά, οι ληστές άρπαξαν κάποια κοσμήματα που τους έδωσε και εξαφανίστηκαν.

Σχετικές δημοσιεύσεις