Το έκτρωμα Τσιρώνη για τα κατοικίδια στέλνει τον Σύριζα στο 14%

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   

Ενα ποσοστό πάνω από 40% των ελληνικών οικογενειών έχει στο σπίτι ζώο συντροφιάς ενώ ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους 18-24 το ποσοστό των φιλόζωων ξεπερνά το 70%. Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μέσα από τα social media ένα τεράστιο αντι-Σύριζα μέτωπο με αφορμή το τερατούργημα των σατυροβαρκάρηδων υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης Αποστόλου και Τσιρώνη για τα ζώα συντροφιάς.

Ακόμη κι αν ο ανεκδιήγητος καιροσκόπος Τσιρώνης μαζέψει το έκτρωμά του πολύ δύσκολα η ο Σύριζα θα γλιτώσει την πανωλεθρία.

Η οργή των φιλόζωων μπορεί να στείλει τους κατσιαπλιάδες συριζαίους στο 12-14% από το 22,7% που τους δίνει η πρόσφατη δημοσκόπηση της Marc για το Πρώτο Θέμα. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη εκδίκηση για τους συριζαίους κατσιαπλιάδες που ο οξυδερκής λαός τους έφερε στην εξουσία.

Σύμφωνα με την εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 35,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,7%, το Κίνημα Αλλαγής 9,8%, η Χρυσή Αυγή 8,9%, το ΚΚΕ 7,8% ενώ στη Βουλή μπαίνει και η Ένωση Κεντρώων 3,2%, ως έκτο κόμμα

Σύμφωνα με τα παραπάνω ποσοστά και με την αναλογική κατανομή των αναποφάσιστων στη νέα Βουλή, η Νέα Δημοκρατία θα έχει 151 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 65, το Κίνημα Αλλαγής 28, η Χρυσή Αυγή 25, το ΚΚΕ 22 και η Ένωση Κεντρώων 9.

Θέμος>Μη λιντσάρετε και μην πτύετε ΣΥΡΙΖΑίους την 25η – Παρ’ ότι νόμιμο!

Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα πρεπε να σκεφτόμαστε καν τέτοια πράγματα, πλην όμως, υπό το πρίσμα δύο πρόσφατων δικαστικών αποφάσεων, ίσως είναι προληπτικά αναγκαίο. Δεδομένο άλλωστε το ότι η παρουσία ΣΥΡΙΖΑίων επισήμων στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου ήταν εξ ανέκαθεν επιεικώς αντιφατική και ενίοτε εξοργιστική για κάποιους. Πάρα ταύτα οι εορτάζοντες Έλληνες ήταν πάντα κόσμιοι, σε αντίθεση με την έξαλλη και ασεβή συμπεριφορά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Φέτος όμως θέλει ειδική προσοχή. Προ ημερών ένα δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν είναι παράνομο να λες δημόσια «ΛΙΝΤΣΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ», με αφορμή την διένεξη του Πάνου Καμμένου με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, τον κ. Πάχτα. Η προτροπή, είπαν, έχει «μεταφορική» έννοια… Καλώς, αλλά να δούμε και την καθαρογραφή της υπόθεσης μήπως κάποιοι μπερδευτούν με το «μεταφορικά» και θεωρήσουν ότι μπορούν να μεταφέρουν αλλού έναν ΣΥΡΙΖΑίο επίσημο για να τον προπηλακίσουν και να τον… λιντσάρουν με την ησυχία τους. Σχεδόν συγχρόνως, άλλο δικαστήριο αποφάνθηκε ότι μπορείς να λες ελεύθερα «ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ», για τους gay, και αθώωσε σχετικά τον εμπρηστικό μητροπολίτη Αμβρόσιο, που μάλλον δεν πιστεύει στην ισότητα των τριών φύλων. Πάλι το σκεπτικό ήταν ότι ειπώθηκε με την «μεταφορική» έννοια.

Υπάρχει κίνδυνος λοιπόν, θεωρητικά, κάποιοι φορτισμένοι από την παρουσία ΣΥΡΙΖΑίων επισήμων σε εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου να νομίσουν ότι το «φτύσιμο» και το «λιντσάρισμα» έστω και ως λεκτική έκφραση πρόθεσης είναι επιτρεπτά και να έχουμε εκτροπή. Κάτι που δεν το θέλουμε, καθ’ ότι σαν Έλληνες Χριστιανοί, Ορθόδοξοι και λοιποί, διακατεχόμαστε, εξ όσων διαβάζω, από πανανθρώπινο πολιτισμό, και όπως «κατανοούμε» το να παρελαύνουν με την ελληνική σημαία, μαθητές από άλλες χώρες ή μειονότητες, ακόμη και εχθρικές σε μας, μπροστά από την εξέδρα, έτσι πρέπει να θεωρούμε κι αυτούς που η συγκυρία τους έφερε πάνω στην εξέδρα. Στο κάτω-κάτω ούτε κι εκείνοι θα ‘θελαν να βρίσκονται εκεί κι αν μπορούσαν θα ‘χαν ήδη καταργήσει και τις παρελάσεις και τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο πλαίσιο του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας αλλά και ΣΥΡΙΖοκράτους- Ελληνικού Έθνους!

Δεν το κρύβουν, το διαλαλούν και το επιδιώκουν, όπως φάνηκε και απ’ τις λυσσαλέες αντιδράσεις τους στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ενάντια στις συστηματικές προσπάθειες Φίλη-Γαβρόγλου να μας αλλάξουν την πίστη στα Θρησκευτικά και όχι μόνο. Το ίδιο γίνεται και με τα βιβλία της Ιστορίας. Ευτυχώς ο Ελληνισμός, απ’ όποιο μετερίζι μπορεί, αντιστέκεται όπως επί Τουρκοκρατίας.

Ενάντια στις πεποιθήσεις του λοιπόν ο άτυχος ΣΥΡΙΖΑίος επίσημος αναγκάζεται να παριστάνει ότι τιμά την επανάσταση του 1821, ενώ κατ’ ιδίαν την θεωρεί από… περιστασιακή ιστορικά (welcome πάλι οθωμανική αυτοκρατορία με Ερντογάν) έως επικίνδυνη εκτροπή από τον φιλοτομαρικό ραγιαδισμό στον οποίο επί χρήμασι επιδίδεται…

Με βαθύ πόνο ψυχής, υποβάλλεται και στο δεύτερο μαρτύριο της ημέρας, να δείξει σέβας στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, παρ’ ότι ήδη ορκίζονται οι υπουργοί… στον αέρα, όχι στο Ευαγγέλιο, καθυβρίζουν την Εκκλησία λόγω Μακεδονικού, και θέλουν να μας κάνουν ένα άθεο κράτος, όπως είναι και οι αρχηγοί τους. Η ολομέτωπη επίθεση κατά του Χριστιανισμού, δεν είναι από… ιδεολογία (αυτά τα ξεπερνούν χάριν των παχυλών μισθών) αλλά για να πληγεί στο βάθος ο Ελληνισμός αυτός καθεαυτός. Αυτά τα δύο πάνε μαζί στη χώρα μας. Κόβεις την θρησκεία, αποκόπτεις και τον πατριωτισμό. Έτσι θα μπορέσουν να διευκολύνουν όλους τους… καλούς γείτονες και να διεκδικήσουν τα οικόπεδά τους, θαλάσσια και μη.

Ε, ΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ; Και συγχρόνως μας προτρέπεις και να μην τους «φτύσουμε» και να μην τους «λιντσάρουμε» φραστικά, παρ’ ότι ο νόμος πλέον το επιτρέπει; Συγκρατηθείτε και κάνετε τάχα μου ότι δεν υπάρχουν μπροστά σας, όπως σε λίγο όντως θα συμβεί. Υπομονή. Αφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι κονομούσι…
Λοιπόν, είπαμε: Δεν λιντσάρουμε, δεν φτύνουμε την 25η Μαρτίου.
Ούτε Τούρκο, ούτε καν ΣΥΡΙΖΑίο, παρ’ ότι νόμιμο.

ΥΓ: Λες να ‘ναι και ηθικό;

πηγη


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   

Σχετικές δημοσιεύσεις