Εκτακτη Ειδηση Oι Ελληνες Ντι Πιέτρο ξηλώνουν τον ΕΦΚΑ των Κατρούγκαλου-Αχτσιόγλου!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Επιτέλους οι Ελληνες Αντόνιο ντι Πιέτρο ξήλωσαν το χυδαίο, ξιπασμένο και άθλιο κατασκεύσμα του ΕΦΚΑ που φέρνει τις υπογραφές τυ ανεκδιήγητου τρταχανοπλαγιά Κατρούγκαλου αλλά και της άσχετης Αχτσιόγλου που από γραμματέας και υπεύθυνη φωτοτυπικού προήχθη σε υπουργό ασελγώντας σε κάθε είδους αξιοκρατία. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ αλυσιδωτές εξελίξεις αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, αντισυνταγματικές, ζωτικές διατάξεις της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, ξηλώνοντας ουσιαστικά τον νόμο Κατρούγκαλου.

Κατά τη συνεδρίαση της προηγούμενης Παρασκευής η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε με ψήφους 17 υπέρ 8 κατά,  παράνομη την ένταξη των ελεύθερων επαγγελματιών, των αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων (μηχανικοί, γιατροί, δικηγόροι) αλλά και των αγροτών στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης καθώς και την εισφορά του 20%.

«…Αν η πληροφορία για το ΣτΕ ισχύει, αποτελεί ιστορική δικαίωση για τον κλάδο μας και τις κινητοποιήσεις του 2016…ήρθε και η Ανάσταση για τους δικηγόρους…» σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός.

Ο κ. Βερβεσός πρόσθεσε ότι ο νόμος Κατρούγκαλου οδηγεί στη δήμευση εισοδήματος και οι δικηγόροι έχουν προσβάλει τον νόμο Κατρούγκαλου.

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις