Του χρόνου οι στιγμές

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σκέψεις όνειρα συναισθήματα αληθινα.. Ψυχογράμματα πραγματικών ανθρώπων.. Τα δικά μου όνειρα όμως δεν τους ανήκουν, δεν θα επιτρέψω να τα πάρουν όπως εκείνη τη στιγμή στον χρόνο, που μου έκλεψαν. Τα αφήνω ελεύθερα στον πρωινό αγέρα να φύγουν μακριά από τη δυσοσμία, να σηκωθούν στον ουρανό ψηλά, σαν πλουμιστός χαρταετός. Να ενωθούν με τα όνειρα των άλλων ανθρώπων, να γίνουν ένα σώμα. Να γίνουν τα όνειρα μιας παιδικής ψυχής ανέγγιχτης και άσπιλης, που θα έχει τη δύναμη να τα κάνει πραγματικά δικά της. Στιγμές ραγισμένες, γεμάτες από ζωντανά συναισθήματα, που δεν αξιοποιήθηκαν με τον τρόπο που δικαιούνταν να υπάρξουν. Μπροστά σε εκείνον τον καθρέφτη του χρόνου, βλέπεις τον εαυτό σου σε μια εκδοχή του, που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι υπήρχε. Εκεί που αφέθηκες χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς δισταγμό.

Εκεί μέσα, που πόθησες παραπάνω απ’ όσο άντεξες, εκεί που ξεπέρασες κάθε όριο λογικής. Οι ασκοί της βουής των ανθρώπων ουρλιάζουν συνήθεια. Γελάνε και κλαίνε ακολουθώντας τον οίστρο τους
και εσύ ξυπνάς και κοιμάσαι επαναλαμβάνοντας μια από τα ίδια. Ο πόνος δεν είναι τόσο αρεστός, όμως είναι γόνιμος. Δημιουργήσου μαζί του και καταστάλαξε όταν έρθει ο καιρός.

εγραψε το πιτσιρικι

Σχετικές δημοσιεύσεις