Oι λαίμαργες μπουλντόζες του ΣΥΡΙΖΑ γκρεμίζουν 1.000 βίλες της μπουρζουαζίας στη Μύκονο!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Πάνω από 1.000 βίλες αλλά και πάσης φύσεως παράνομα κτίσματα πρόκεται να γκρεμισθούν στην Μύκονο με εντολή από τις αρμόδιες συριζέικες υπηρεσίες της Αθήνας. Η πρώτη που πλήρωσε το συριζέικο μένος κατά της εγχώριας μπουρζουαζίας ήτο η γλυκυτάτη Ολγα Ζαφιροπούλου  της οποίας το κοσμηματοπωλείο  που βρισκόταν πίσω από το Nammos ισοπέδωσαν οι λαίμαργες μπουλντόζες.

Oλα ξεκίνησαν κάπως έτσι:Στη μαγευτική ΜΥΚΟΝΟ και σε μια απο τιs ωραιότερες και πιο δημοφιλείς παραλίες παγκοσμίως, που αποτελεί το meeting point του διεθνούς jet set , στην κοσμοπολίτικη ” ΨΑΡΡΟΥ”, όπου βρίσκεται και το πασίγνωστο ” ΝAMMOS”, έγινε πρόσφατα το grand opening των φανταστικών ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΟZAR JEWERLS που σχεδιάζει με μοναδικό τρόπο η ΟΛΓΑ ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΥ. Μετα από ένα μεγάλο πάρτι στη Μύκονο, η σχεδιάστρια Όλγα Ζαριφοπούλου περίμενε τους φίλους της στην είσοδο της κοσμοπολίτικης παραλίας, όπου βρίσκεται το κατάστημα με τα μοναδικά κοσμήματά της και όλοι μαζι περιηγήθηκαν στον κόσμο των Οzar!

Για να καταλήξουν κάπως έτσι:

Kι όμως όλα αυτά τα μαγευτικά αποτελούν παρελθόν. Οι αδίστακτοι Συριζαίοι γκρέμισαν το κοσμηματοπωλείο της Ολγας Ζαφιροπούλου. Ο Φρίξος Δρακοντίδης με του επέστρεψε από το μέτωπο της μπουλντόζας θα έγραφε στο protothema.gr>

Tο γνωστό κοσμηματοπωλείο Ozar  άνηκε στην ετεροθαλή αδελφή της Ελένης Βλαχάκη, την Όλγα Ζαριφοπούλου, μια νέα και δυναμική επιχειρηματία που διαπρέπει με τις δημιουργίες της σε διεθνές επίπεδο. Πρόκειται για τη κόρη που απέκτησε η Άννα Καλλικούνη Βλαχάκη από τον γάμο της με τον Βασίλη Ζαριφόπουλο, πρώην στέλεχος της εταιρίας Κωτσόβολος.

Η εταιρεία Οzar ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στο Dubai το 2014 και ο σχεδιασμός χρυσών δημιουργιών με πρωτοποριακές τεχνικές έκανε τη διαφορά στην αγορά διότι η σχεδιάστρια συνδύασε το ελληνικό στοιχείο με πρωτοποριακές χειροποίητες τεχνικές, πρωτοφανείς παγκοσμίως.

Σήμερα απασχολεί συνολικά 10 τεχνίτες κοσμημάτων παγκοσμίως, στο Dubai, την Αθηνά, το Λονδίνο και την Ιταλία και μέχρι χθες διατηρούσε και το κατάστημα στη Μύκονο.

Όμως, όπως διαπιστώθηκε από τις πολεοδομικές αρχές του νησιού, τόσο στο κοσμηματοπωλείο, όσο στο κατάστημα με τα είδη ένδυσης και στο λουκουματζίδικο, καθώς και στα υπόλοιπα κτίσματα που τα πλαισιώνουν, σύμφωνα με την έκθεση αυτοψίας των τοπικών πολεοδομικών αρχών, είχαν εντοπιστεί σοβαρότατες πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Δεν είναι υπερβολή ότι στο μικρό αυτό συγκρότημα καταστημάτων, βάσει της έκθεσης αυτοψίας αυθαιρέτων κατασκευών, έχει υπολογιστεί ένα από τα μεγαλύτερα πρόστιμα που έχουν “πέσει” στο νησί, ύψους 437.268 ευρώ!

Το πρόστιμο βαραίνει τον ιδιοκτήτη των ακινήτων, Μανώλη Αγγελετάκη, ο οποίος στράφηκε δικαστικά εναντίον των μισθωτών του, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Μάλιστα το πρωί της Παρασκευής σκαπτικά μηχανικά έκαναν την εμφάνιση τους στη Ψαρού καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης των αυθαιρέτων έδωσε εντολή να γκρεμιστούν όλα τα παράνομα κτίσματα προκειμένου να αποφευχθεί το εξίσου τσουχτερό πρόστιμο διατήρησης τους, που ανέρχεται στις 72.878 ευρώ για κάθε έτος διατήρησης των παράνομων κτισμάτων από την ανέγερσης τους.

Μετά από αυτή την ανάρτηση η Ολγα θα έστελνε στον Φρίξο την εξής απάντηση:

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις