Ανατροπή στην υπόθεση με το θάνατο της 46χρονης στη Λαμία

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Δεν άνοιξε τυχαία την πόρτα του αυτοκινήτου, που τη μετέφερε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, η άτυχη 46χρονη που κατέληξε τα ξημερώματα της σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε αρχικά στους γιατρούς ο 48χρονος οδηγός, είχε σταματήσει στην πλατεία Λαού για φαγητό και η 46χρονη τον παρακάλεσε να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο γιατί δεν αισθανόταν καλά.

Όπως διαπιστώθηκε όμως στη συνέχεια και από την επίσημη κατάθεση του 48χρονου στην αστυνομία, είχαν γνωριστεί λίγη ώρα νωρίτερα και, μετά από ένα ποτό, πήγαν μαζί για πρόχειρο φαγητό στην πλατεία Λαού. Εκεί η γυναίκα – σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του οδηγού – άρχισε ξαφνικά να μην αισθάνεται καλά και να βγάζει αφρούς από το στόμα. Τότε την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την πήγε στα Επείγοντα, ενώ στο δρόμο η γυναίκα είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις της.

Η 46χρονη, μητέρα δύο παιδιών, καταγόταν από χωριό του Δομοκού και έμενε στη Λαμία, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία, όπως και ο 48χρονος.

Από τις αρχές συνεχίζεται η έρευνα προκειμένου να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει παραγγελθεί η απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που έκοψαν απότομα το νήμα της ζωής της 46χρονης.

πηγή πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις