Νταραβεριτζήδες, με την ανοχή του Μαξίμου, πουλάνε «προστασία» σε υπόδικους επιχειρηματίες

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Κάποιοι Νταραβεριτζήδες,με την ανοχή του Μαξίμου έχουν εισάγει μεθόδους Σικελικής μαφίαςπουλώντας προστασία σε υπόδικους, μεγαλόσχημους επιχειρηματικούς παράγοντες.

Ένα από τα θύματα της εγκληματικής συμμορίας εμπλέκεται στη διαχείριση κόκκινων δανείων και έχει παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.

Από τότε ξεκινάει το μαρτύριο και το καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας για το οποίο έχει πληρώσει μέχρι τώρα πολλά μύρια.

Στην αρχή οι γνωστοί νταραβερτζήδες τον κατηύθυναν σε ένα δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι που «διαφημίζει» ειδικές υπηρεσίες γιατί συνδέεται με κορυφαίο πολιτειακό παράγοντα.

Στη συνέχεια μπήκε στο κόλπο και γνωστός δικηγόρος που τυχαίνει να έχει προνομιακές σχέσεις με την κυβέρνηση.

Τα ραντεβού στο Κολωνάκι και στο «πριβέ» παράρτημα δίπλα στη Μονή Πετράκηπληρώθηκαν με εξωφρενικά ποσά.

Όμως η περιπέτεια του εν λόγω διαχειριστή κόκκινων δανείων δεν τελειώνει με την αγορά προστασίας από τους δύο δικηγόρους.

Στο κόλπο μπήκε και εκδότης εφημερίδας που λειτουργεί, όπως ο ίδιος διατείνεται, ως βαποράκι της εισαγγελίας.

Εκτός από το ρευστό ο διαχειριστής των κόκκινων δανείων αναγκάστηκε να βάλει και διαφήμιση προφανώς για να τη βλέπουν οι παράγοντες της Δικαιοσύνης που διαβάζουν την εφημερίδα γιατί αναγνώστες έχει ελάχιστους.

Όπως μαθαίνουμε στην ίδια ακριβώς παγίδα έπεσαν και διάφοροι πρώην τραπεζίτες που έχουν εκκρεμείς υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη.

Βέβαια με καθυστέρηση διαπίστωσαν ότι η συμμορία πουλάει αέρα κοπανιστό και γι΄ αυτό άρχισαν να κελαηδάνε και να ζητάνε πίσω τα λύτρα προστασίας.

Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αν κάποιο από τα θύματα αποφασίσει να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη και να αποκαλυφθεί η μαφιόζικη οργάνωση.

Οι σεισμικές δονήσεις μιας τέτοιας εξέλιξης μπορεί να ταρακουνήσουν ολόκληρο το σύστημα.

πηγή πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις