ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! Ο Γ. Τράγκας αποκάλεσε τον Τσίπρα….

  • 127
  •  
  •  
  •  
  •  

«Αυτά που θα σας πω είναι οι πληροφορίες που συγκεντρώνουμε από όλες τις πηγές και από όσα γράφονται. Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά και να σας πω ότι έτσι είναι τα πράγματα. Θα επιχειρήσω να σας αναλύσω τι συμβαίνει κρατώντας κάποιες επιφυλάξεις.

Θα πάει σύντομα σε εκλογές και δεν αποκλείεται με όσα κάνει κάποια στιγμή να βρεθεί μπροστά σε γουνάκια και στο εδώλιο ειδικού δικαστηρίου. Ο νάρκισσος, ο πλέον πιστός υπηρέτης του μνημονίου, που αναδίδει οσμή βρομερής νυφίτσας υπό την πλήρη καθοδήγηση της Μέρκελ και χωρίς να παίρνει τίποτα ως αντάλλαγμα, προχωρεί στην αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία και ανοίγει δρόμο στο γειτονικό κρατίδιο να ξετυλίξει μελλοντικά τις αλυτρωτικές διαθέσεις του.

Η νυφίτσα του μνημονίου μετά τη συνάντηση με το Ζάεφ λέει ότι είμαστε πιο κοντά σε συμφωνία, ως συνήθως δεν λέει την αλήθεια στους Έλληνες και οι πληροφορίες επιμένουν ότι τα δίνει όλα χωρίς ανταλλάγματα στο Ζάεφ. Ο Τσίπρας πουλάει και το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ προχωρώντας στη διάλυση του κράτους.

Σύμφωνα με επίμονες πληροφορίες, υποχωρεί σε όλα τα βασικά μέτωπα που είναι κρίσιμα για τους Σκοπιανούς. Δέχεται στις διαπραγματεύσεις, στα πλαίσια μιας διεθνούς συμφωνίας να αναγνωρίσει ο άθλιος μακεδονική γλώσσα και μακεδονική ταυτότητα.

Στο κείμενο θα αναφέρονται ως ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ. H νυφίτσα που ρήμαξε την Ελλάδα, προτιμά τον όρο νέα Μακεδονία, αντί του Βόρεια Μακεδονία και αφού κάνει όλες τις υποχωρήσεις που του ζήτησε το Βερολίνο, περιμένει από τους Σκοπιανούς να δεχτούν την αλλαγή της συνταγματικής ονομασίας τους και να απαλείψουν την αλυτρωτική ονομασία: Δημοκρατία της Μακεδονίας από το Σύνταγμά τους.

Ο άθλιος του Μαξίμου, εντός βουλγαρικού εδάφους στη Σόφια, χαρίζει το όνομα Μακεδονία, λέει ότι διανύσαμε μια μεγάλη απόσταση αλλά απομένουν κάποια μέτρα, έτσι για να δείξει ότι το παλεύει. Είπε ότι ξενύχτησε το προηγούμενο βράδυ με το Ζάεφ και ουσιαστικά όπως γράφει σήμερα η Εστία, με όρους ιστορικούς υπέστημεν πανωλεθρία.

Μόνο οι Αμερικανοί πιέζουν πίσω από τις κλειστές πόρτες τους γείτονες,να κάνουν και αυτοί μία υποχώρηση, όπως είναι η υιοθέτηση του erga omnes, για όλες τις χρήσεις.

Υποχώρηση που σημαίνει ότι η νέα σύνθετη ονομασία θα καταχωρηθεί στις αστυνομικές ταυτότητες και στα διαβατήριά τους.

Βέβαια για να είμαστε απολύτως σωστοί η κυβέρνηση έθεσε μια κόκκινη γραμμή. Επέμεινε δηλαδή στην αναθεώρηση των άρθρων 3 και 41 περί ονομασίας και αλύτρωτης μακεδονικής μειονότητας, στο Σύνταγμά τους.

Πονηροί οι Σκοπιανοί, αντί για αναθεώρηση των άρθρων πρότειναν να τεθεί ακροτελεύτιος διάταξη στο Σύνταγμά τους που να λέει ότι η ονομασία Δημοκρατία της Μακεδονίας, αντικαθίσταται με τη νέα σύνθετη ονομασία. Εμείς επιμείναμε στην αναθεώρηση των συγκεκριμένων άρθρων που ανέφερα προηγουμένως.

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις