Aποστακτήριo ουίσκυ o Ψαριανός!

Μια ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για τον ΠΑΟΚ και την Λάρισα προκάλεσε την έκρηξη του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια με αποτέλεσμα ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα που δεν πρέπει να χάσετε!

Ο Ψαριανός μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του υποστήριξε ότι τα δύο πρωταθλήματα που έχει πάρει ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν ήταν, “κλεμμένα από την ΑΕΚ” ενώ χαρακτήρισε, την ομάδα ως “ΜΠΑΟΚ”.


Συγκεκριμένα η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού, ανέφερε: “Μιλώντας για Πρωταθλήματα, μια που οι γάβροι του Βορρά γκρινιάζουν, και αυτό του ’76, με τσαμπουκά, και του ’85 (με εντολή Κίμωνα για να πάρει ξανά τη Μακεδονία και τις εκλογές το ΠαΣοΚ..) τα πρωταθλήματα του ΜΠΑΟΚ κλεμμένα απ’ την ΑΕΚ ήταν!

Όπως και της ΑΕΛ-τυρί το ’88, με τα ούρα του Τσίγκωφ και εντολή ΠΑΣΟΚ, όταν ο Βαλυράκης Άλλαξε τον Νόμο… Ψάξτε την Ιστορία… Όπως και από τα 22 του Γάβρου τα 4 τουλάχιστον ήταν κλεμμένα απ’ την ΑΕΚ. Ο ΜΠΑΟΚ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΊΚΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ… Συνήθως ήταν Τσάτσος του Κόκκαλη! Ή τα ξεχάσαμε αυτά;…”.

Η εν λόγω ανάρτηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με αποτέλεσμα να την αφαιρέσει ο βουλευτής από τον λογαριασμό του.

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια: Πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί από συνεργάτη μου, γιατί εγώ δεν διατηρώ προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ότι αυτός ο κολοσσός της πολιτικής με τις δεκάδες ερωτήσεις κι επερωτήσεις στη βουλή, την ώρα που όλοι οι εργαζόμενοι άνθρωποι κοιμούνται για να εργαστούν το πρωί, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, μόλις πιθανότατα ξεμέθυσε ή μέσα σε κανένα μπαρ μεθυσμένος πάλι, είτε ο ίδιος είτε κάποιος που τον βοήθησε να το κάνει, ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ανήρτησε μία προσωπική του δήλωση εις βάρος μου, αφήνοντας υπονοούμενα για χρήση από εμένα αλκοολούχων ποτών και ναρκωτικών.

Σε αυτό το υποκείμενο, που δυστυχώς είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και αν τον γυρίσεις ανάποδα εδώ και 30 χρόνια θα στάζει από το στόμα του, όπως στάζουν τα αποστακτήρια μόνο ουίσκυ και ο οποίος ούτε οικογένεια ούτε παιδιά έχει για να σκέφτεται το τι σημαίνει για έναν πατέρα να του αποδίδονται τέτοιες συκοφαντίες, έστω κι αν τις ξεστομίζει ένα ανυπόληπτο βρώμικο στόμα, οχυρωμένο πίσω από τη βουλευτική ασυλία, έχω να του πω ότι όλη η Ελλάδα εν αντιθέσει με αυτόν γνωρίζει ποιος είναι ο τρόπος ζωής μου από τότε που γεννήθηκα και η λάσπη που εκστόμισε αυτός ο βόθρος της νύχτας, που δυστυχώς είναι βουλευτής, έχει αποδέκτες μόνο τους ομοίους του.

Εν αντιθέσει με αυτόν και τους ομοίους του η ζωή μου είναι στο μικροσκόπιο εδώ και 45 και πλέον χρόνια και είναι γεμάτη από τα παιδιά μου, από τη δουλειά μου, από την καθημερινή μου άσκηση και από το κύριο χαρακτηριστικό μου ότι εγώ δεν έχω καπνίσει ούτε ένα κανονικό τσιγάρο και δεν έχω πιει ούτε ένα ποτήρι κρασί ακόμη και σε ένα γεύμα ή σε ένα δείπνο.

Τον θυμάμαι από τότε που έσωσα την ΑΕΚ από την καταστροφή το 1997 να με παρακαλάει να του δώσω μία πρόσκληση να μπει στα επίσημα του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και να τον πάρω μαζί μου με το αυτοκίνητο μου για να παρακολουθήσουμε μαζί έναν αγώνα της ΑΕΚ στην περιφέρεια και ποτέ δεν κατάλαβα πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος έγινε βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου.

Αυτά και δεν θα επανέλθω κι ελπίζω ότι όταν ξυπνήσει το βράδυ και τα διαβάσει θα καταλάβει το λάθος του

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις