Γιώργος Τράγκας: «Οι υπάλληλοι των Γερμανών στην Αθήνα ξεπουλάνε εύκολα την Μακεδονία»

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

«Ο Τσίπρας θέλει να ευχαριστήσει Γερμανία και ΝΑΤΟ να αποδείξει ότι είναι πιο βολικός από όλους στα ξεπουλήματα. Βάζει ενέχυρο τη χώρα», είπε ο Γιώργος Τράγκας από τη συχνότητα των «Παραπολιτικών 90,1».

«Ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός, επιχείρησε να πει ότι είμαστε κερδισμένοι γιατί 140 χώρες που την έχουν αναγνωρίσει θα τη λένε τώρα Βόρεια Μακεδονία. Πρόκειται για πολιτική αθλιότητα… προσπάθησε να σκεπάσει την ψήφιση των μέτρων του πολυνομοσχεδίου. Ανακοίνωσε συμφωνία την ώρα που μαχαιρώνει τον ελληνικό λαό», υπογράμμισε στην ραδιοφωνική εκπομπή του και συνέχισε:

«Οι υπάλληλοι των Γερμανών εδώ στην Αθήνα δήλωσαν ότι αποδέχονται τη Μακεδονική γλώσσα και την Μακεδονική ταυτότητα. Ο κ. υπουργός, ξεπουλάει πολύ εύκολα την ελληνικότητα της Μακεδονίας».

«Ο Τσίπρας το μόνο που κάνει είναι να δολοφονεί τους Ελληνες και ο Παυλόπουλος το ανέχεται».

«Πρέπει να υπάρξουν σεισμικές δονήσεις. Διαδηλώστε δυνατά, όχι μόνο στις Πρέσπες».

«Οι Σκοπιανοί θέλουν τον απόλυτο εξευτελισμό, την απόλυτη διπλωματική ήττα μας. Ούτε το Σύνταγμα θα αλλάξουν. Θα συνεχίσουν την προπαγάνδα γιατί ο Ζάεφ διαφορετικά, θα καταλήξει στη φυλακή. Οι εθνικιστές θα αξιοποιήσουν όλη αυτή την κουβέντα με τον Τσίπρα και θα τον ρίξουν», προέβλεψε ο Γιώργος Τράγκας.

Πηγή Πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις