Δ. Καμμένος στον Realfm 97,8: Άργησε ο Λαζαρίδης – «Συριζαίος» ο Παπαχριστόπουλος, κυκλοφορεί με την «Αυγή» στην τσέπη

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ σχολίασε ο Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στο κεντρικό μαγκαζίνο του Realfm 97,8 με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελισάβετ Σαλαμάρα.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, που πριν από λίγες μέρες διαγράφηκε από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, είπε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Λαζαρίδη:

«Είναι μια μέρα αργότερα από το κανονικό. Θα έπρεπε εκείνο το βράδυ να μην υποκύψει, όπως εγώ, στον ατεκμηρίωτο ψυχολογικό εκβιασμό που δεχθήκαμε και να ψηφίσει υπέρ της πρότασης κατά του Κοτζιά να πάει να υπογράψει στις Πρέσπες. Τώρα η υπογραφή έπεσε. Δεν τον κατηγορώ τον κ. Λαζαρίδη αλλά νομίζω ότι άργησε. Το πολιτικό μήνυμά του το περνάει βέβαια, αλλά άργησε, το λέω φιλικά» .


Κληθείς να απαντήσει σε όσους υποστηρίζουν πως επιχείρησε να επηρεάσει και άλλους βουλευτές των ΑΝΕΛ, σημείωσε:

«Δεν επηρέασα κανέναν και δεν έχω σχέση με κανέναν, πέραν του τυπικού. Την επομένη της διαφωνίας και της διαγραφής μου κανένας συνάδελφος δεν με πήρε τηλέφωνο να δει τι κάνω, ούτε μου μιλάνε στη βουλή, κοιτάνε κάτω όταν περνούν δίπλα μου. Εγώ γιατί να επηρεάσω κάποιον;»

Απαντώντας στον Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος μιλώντας στον Realfm είπε πως δεν είναι απώλεια για τους ΑΝΕΛ η διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου, επεσήμανε: «Ο κ. Παπαχριστόπουλος είναι Συριζαίος. Οι Συριζαίοι τι να πουν ότι με έχασαν; Από πού να χάσουν οι Συριζαίοι;».

Αφήνοντας αιχμές κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, σημείωσε: «Κυκλοφορεί με την Αυγή στην κωλότσεπη και βάζει και το logo για να φαίνεται. Μην μπερδευτούμε ότι έχει το «Φως» του Ολυμπιακού, και δεν ξέρουμε τι εφημερίδα κουβαλάει επάνω του».

Ακούστε το ηχητικό

Πηγή Πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις