ΕΚΤΑΚΤΟ > ΠΕΦΤΟΥΝ > Πάνε να μας ΡΙΞΟΥΝ με Συμπιλίδηδες, λένε στο Μαξίμου!

Σχέδιο αποστασίας με πλουμιστά συμφέροντα να εξαγοράζουν βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ βλέπουν στη κυβέρνηση ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη και δίνοντας νόημα στη ζωή των οξυδερκών ψηφοφόρων. “Συμπιλίδης” ο Λαζαρίδης των ΑΝΕΛ λένε Τσίπρας και Καμμένος και φωτογραφίζουν τον εφοπλιστή Μαρινάκη (και όχι μόνο) σε ρόλο νέου Κόκκαλη!

Καλοχτενισμένο non paper του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρει τα εξής:

«Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας.
Είναι προφανές το γιατί.


Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη.
Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν.
Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες.
Ο κος Λαζαρίδης καλείται να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού».

Mάλιστα ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ανέβασε στο λογαριασμό του το γνωστό video με τον Μαρινάκη που προαναγγέλει την πτώση της χούντας του Σύριζα!

Bρισκόμαστε στον Δεκέμβριο του 2017.

-Η υπόθεση του ονόματος των Σκοπίων έχει μετατραπεί σε μια κόντρα εντός της Νέας Δημοκρατίας ανάμεσα στην Ντόρα που της έχουν λείψει τα δώρα της Siemens και τα πληρωμένα δείπνα του κ. Χριστοφοράκου και τον Αντώνη Σαμαρά που έρριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Θα αντέξω όσο βρώμικο πόλεμο κι αν μου κάνουν…

Με αυτή τη δήλωση  ο υπ. Αμυνας Πάνος Καμμένος και αρχηγός των ΑΝΕΛ δίνει το βάπτισμα του πυρός για το εκρηκτικό 2018 που ανατέλλει εντός ολίγου ενώ βάζει στο κάδρο και τον Αντώνη Σαμαρά.

Η Ντόρα θα απαντήσει μέσω συνεργατών της «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» προσθέτοντας πως «αν αυτό δεν είναι κατανοητό ο κ. Καμμένος να ανοίξει το λεξικό του Μπαμπινιώτη…».

Είχε προηγηθεί μια σκληρή δήλωση του υπ. Αμυνας.

«Ημέρες εορτών καταλαβαίνουμε ότι της κ. Μπακογιάννη της λείπουν τα δώρα της Siemens, τα πληρωμένα δείπνα του κ. Χριστοφοράκου, ενώ μετά την αποπομπή της από τον αδελφό της νοσταλγεί τις εποχές που μετρούσε ο λόγος της και δεν μπορεί πλέον να την παρηγορήσει ούτε ο κουμπάρος της που ετοιμάζεται να απολογηθεί για το μισό ποινικό κώδικα. Της εύχομαι με το ξεχασμένο και αδήλωτο εκατομμύριο στο Λονδίνο να απαλύνει τον πόνο της. Όσον αφορά το όνομα των Σκοπίων ας αφήσει να το χειριστούν οι πολιτικοί προϊστάμενοί της κ.κ. Σαμαράς και Γεωργιάδης»

-Aν φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή προς ψήφιση ένα πλαίσιο συμφωνίας για την ονομασία των Σκοπίων με το οποίο συμφωνεί η ΝΔ αλλά ο Πάνος Καμμένος διαφωνεί. Θα ψηφίσετε αυτή την πρόταση ή θα προτιμήσετε να ρίξετε την κυβέρνηση;», ρωτήθηκε από τον Real Fm:

«Η Νέα Δημοκρατία τον τυχοδιωκτισμό και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης δεν θα τον καλύψει με την ψήφο της. Θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρη πάνω σε αυτό. Η κυβέρνηση, από την ώρα που δεν έχει μία ενιαία γραμμή πάνω σε ένα τέτοιο σοβαρό εθνικό θέμα, πρέπει να φύγει. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Είναι μία επικίνδυνη κυβέρνηση, η οποία δεν αντιλαμβάνεται το βάρος της ευθύνης της στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων. Και αυτό είναι μία βαριά κουβέντα που λέω, αλλά σας τη λέω με παρρησία και πολύ ξεκάθαρα».

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις