Η απόλυτη φρίκη στο Χαλάνδρι! 85χρονη δεν είχε λεφτά και ο ληστής….

Εφιάλτης δίχως τέλος με θύμα 85χρονη γυναίκα. Το σκηνικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης λίγο μετά τις 4. Ο αλλοδαπός ληστής και επίδοξος βιαστής, εισέβαλε μέρα μεσημέρι στο ισόγειο διαμέρισμα του Χαλανδρίου. Η άτυχη ηλικιωμένη, άκουσε θόρυβο από το χώρο της κουζίνας…

Πλησίασε και ανυποψίαστη ανοίξει την πόρτα. Αυτό ήταν και το λάθος της. Ένας άνδρας ψηλός, όπως τον περιέγραψε, μελαμψός που μιλούσε σπαστά ελληνικά, όρμησε πάνω της και με τη βία την έσυρε στο υπνοδωμάτιο. Όλα όσα ακολούθησαν ήταν εφιαλτικά…

Ο δράστης, ακινητοποίησε την γυναίκα και με ένα μαξιλάρι της πίεζε το πρόσωπο και με αδίστακτη επιμονή την ρωτούσε «που είναι τα λεφτά». Όμως όταν κατάλαβε ότι η γυναίκα δεν είχε να του δώσει, της τράβηξε το εσώρουχο και προσπάθησε να τη βιάσει. Μάλιστα όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς αυτοικανοποιήθηκε.

Η φασαρία που ακούστηκε ανησύχησε την κόρη του θύματος η οποία μένει σε διπλανό διαμέρισμα και η γυναίκα μπήκε μέσα στο σπίτι της μητέρας της για να δει τι συνέβαινε. Ήρθε αντιμέτωπη με τον δράστη ο οποίος την έσπρωξε, βγήκε έξω τρέχοντας και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Μια ακόμη απίστευτη ιστορία ωμής βίας σε βάρος ανυπεράσπιστης γυναίκας που πλέον δεν μπορεί να προστατευτεί ούτε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, το τελευταίο καταφύγιο-άσυλο των πολιτών, δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι η εγκληματικότητα βρίσκεται πλέον στο «κόκκινο» και έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Νισάφι πια.

Πηγή Πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις