Ο εφιάλτης ζωντάνεψε στη Μάνδρα! «Πνίγονται» αβοήθητοι οι κάτοικοι

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σε επιφυλακή έχει τεθεί ο κρατικός μηχανισμός καθώς ο εφιάλτης ζωντάνεψε στην  Μάνδρα Αττικής  καθώς οι δρόμοι έχουν μετατραπεί πάλι σε χείμαρρους.

Μάλιστα αποφασίστηκε να κλείσει η παλαιά Εθνική Οδός στο 33ο χλμ (στο ύψος των ναυπηγείων) ωστε να μήν υπάρξουν εγκλωβισμοί οδηγών, ενώ οι κάτοικοι στην Μάνδρα Αττικής είναι πανικοβλημένοι, καθώς φοβούνται ότι θα υπάρξουν και πάλι πλημμύρες.

Λίγη ώρα μετά έγινε γνωστό ότι από χείμαρρο έκλεισε και η Εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθου (και οι τρεις λωρίδες!) στο 21ο χιλιόμετρο, ενώ έχουν κλείσει και τα διόδια στην Ελευσίνα.

Νωρίτερα είχε ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στην Δήμαρχος Μάνδρας και την Περιφέρεια, με την Δήμαρχο Γιάννα Κριεκούκη να δηλώνει οτι τα έργα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα και έχουν βαλτώσει στην γραφειοκρατία, και την Περιφέρεια να απαντά οτι τα έργα προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς πρωτόγνωρους για τα ελληνικά δεδομένα. Ενώ απέδωσε τα πλημμυρικά φαινόμενα στην κλιματική αλλαγή.

Μάλιστα, περίπου στις 16:00 η Πυροσβεστική ενημέρωσε για τη δύσκολη κατάσταση σε Μάνδρα και Μαγούλα αναφέροντας «Λόγω έντονης βροχόπτωσης, στις περιοχές Μαγούλας και Μάνδρας Αττικής, η υπηρεσία μας μέχρις στιγμής, έχει δεχτεί 13 κλήσεις που αφορούν παροχές βοηθείας και 30 κλήσεις για άντληση υδάτων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει κλήσεις στην Αστυνομία, για εγκλωβισμένους οδηγούς κάτω από τη γέφυρα στη Μαγούλα.

Πηγή Πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις