Φρενήρης καταδίωξη που θα ζήλευε το NETFLIX! O Xίος πιο συναρπαστικός από τους αφοί Καλλιτσάντση!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Μια φρενήρης καταδίωξη με καταιγιστική δράση που θα ζήλευε ακόμη και το NETFLIX βρίσκεται σε εξέλιξη. Πρόκειτια για την άγρια καταδίωξη του Στέφανου Χίου από την Δικαιοσύνη και την καταδίωξη των μελών της κυβέρνησης από τον Εκτελεστή Στέφανο Χίο ο οποίος γέμισε κουμπότρυπες τους Τσίπρα-Κατρούγκαλο όπως θα δείτε πιο κάτω στο πρωτοσέλιδο του άχαστου ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ.  Η καταδίωξη του θρυλικού Στέφανου είναι ακόμη πιο συναρπαστική και από την κόντρα των θρυλικών Αφών Καλλιτσάντση με τον άχαστο Λεωνίδα Μπόμπολα, με την οποία το Κουρδιστό Πορτοκάλι θα ξεκινήσει το σημερινό πρελούδιο.

Σύμφωμα με το ρεπορτάζ του Capital.gr πρωτοβουλία-πρόταση για την άρση του διοικητικού αδιεξόδου στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ “προκειμένου ο Όμιλος να κατορθώσει να προσφέρει εκ νέου μακροπρόθεσμη αξία στους μετόχους του”, έλαβαν σήμερα οι κ.κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης και Δημήτριος Καλλιτσάντσης!Η πρωτοβουλία της πλευράς Καλλιτσάντση προβλέπει την αλλαγή της σύνθεσης του ΔΣ ενόψει της ΓΣ της 29ης Ιουνίου και την είσοδο σημαντικού αριθμού ανεξάρτητων μελών, χωρίς εκπροσώπηση της πλευράς Μπόμπολα – Κούτρα. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας παραιτήθηκαν οι κκ.. Δημήτρης και Αναστάσιος Καλλιτσάντσης από Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα του ΔΣ της Ελλάκτωρ.  Επιπλέον σε δήλωσή του ο Α. Καλλιτσάντσης υπογραμμίζει ότι έχουν εξαντληθεί όλες οι πιθανές εναλλακτικές επιλογές για τη μεταρρύθμιση του Ομίλου εκ των έσω. Σημειώνεται ότι με πρωτοβουλία της PEMANOARO LIMITED έχουν προστεθεί τρία θέματα στην ατζέντα της γενικής συνέλευσης για ανάκληση του συνόλου των μελών του ΔΣ, εκλογή 9 μελών και ορισμός ανεξάρτητων μελών και εκλογή μελών επιτροπής ελέγχου.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση:

Αναγνωρίζοντας τις θεμελιώδεις διαφορές με τους άλλους βασικούς μετόχους σχετικά με τη στρατηγική, την οργάνωση και την εταιρική διακυβέρνηση του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, οι κ.κ. Αναστάσιος και Δημήτρης Καλλιτσάντσης, υπέβαλαν σήμερα την παραίτησή τους από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. και του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. αντίστοιχα, ενώ κατέθεσαν επισήμως αίτημα για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. από τους μετόχους κατά την επικείμενη Τακτική Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου 2018.
Συγκεκριμένα:

1. Ο κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε., διατηρώντας την ιδιότητά του ως μέλος του Δ.Σ.

2. Ο κ. Δημήτριος Καλλιτσάντσης υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε., διατηρώντας την ιδιότητά του ως μέλος του Δ.Σ.

3. Η ελεγχόμενη από τους κ.κ. Αναστάσιο και Δημήτριο Καλλιτσάντση εταιρεία με την επωνυμία  “PEMANOARO LIMITED”, ενεργούσα υπό την ιδιότητά της ως μετόχου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. και εκπροσωπούσα ποσοστό 5% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε., υπέβαλε αίτημα εγγραφής στην ήδη δημοσιευθείσα, από 07.06.2018 ημερήσια διάταξη της προς συνεδρίαση, με ημερομηνία 29.06.2018, Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως της Εταιρείας, των ακόλουθων τριών πρόσθετων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

i. Ανάκληση (του συνόλου των μελών) του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε..
ii. Εκλογή εννέα (9) μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε., και ορισμός (μεταξύ αυτών) των Ανεξάρτητων Μελών.
iii. Εκλογή  Μελών της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας κατ΄άρθρο 44 Ν. 4449/2017.

Οι κ.κ. Αναστάσιος και Δημήτριος Καλλιτσάντσης, όντες πεπεισμένοι πως το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ δεν μπορεί να προωθήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, αλλά και πως η ΕΛΛΑΚΤΩΡ βρίσκεται αντιμέτωπη με τον άμεσο κίνδυνο της περαιτέρω υποχώρησης της θέσης της στην εγχώρια αγορά, απευθύνονται στο σύνολο των μετόχων του Ομίλου, υποβάλλοντας συγκεκριμένες προτάσεις και ζητώντας από τη Γενική Συνέλευση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ να λάβει επίσημη θέση επί αυτών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “CHANGE4ELLAKTOR” (“Αλλαγή για την ΕΛΛΑΚΤΩΡ”) των κ.κ. Αναστάσιου και Δημήτριου Καλλιτσάντση, προτείνεται η ακόλουθη νέα ομάδα έμπειρων και σε μεγάλο βαθμό ανεξάρτητων μελών Δ.Σ., η οποία διαθέτει τις απαιτούμενες ικανότητες και δεξιότητες για να επιδράσει ουσιαστικά και θετικά στις προοπτικές της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και όλων των μετόχων της:

1. Γεώργιος Προβόπουλος
2. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης
3. Δημήτριος Καλλιτσάντσης
4. Ιορδάνης Αϊβάζης
5. Παναγιώτης (Τάκης) Δουμάνογλου
6. Μιχαήλ Κατούνας
7. Αλέξιος Κομνηνός
8. Δέσποινα – Μαγδαληνή Μαρκάκη
9. Ελένη Παπακωνσταντίνου

Σε σχετική δήλωσή του οι κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης σημειώνει:

“Πιστεύω ότι έχω εξαντλήσει όλες τις πιθανές εναλλακτικές επιλογές για τη μεταρρύθμιση του Ομίλου εκ των έσω. Έκανα αυτό το βήμα μετά από προσεκτική σκέψη, βάζοντας στην άκρη τα προσωπικά οφέλη και συναισθήματα και έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα το συμφέρον των μετόχων, των εργαζομένων και των συνεργατών της ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Παραμένω στο Δ.Σ. ως μέλος, γιατί παραμένω πιστός στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ και θέλω να την προστατέψω από ενδεχόμενες αποφάσεις που η πλήρης αποχώρησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί να σηματοδοτούσε. Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ έχει δυνατότητες και είμαι σίγουρος ότι με μία διαφορετική διοίκηση μπορεί να τις αξιοποιήσει. Η αλλαγή όμως είναι πλέον επείγουσα και επιβεβλημένη”.

Σημειώνεται, τέλος, ότι όπως έγινε γνωστό μέσω χρηματιστηρίου ο κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, εκτός από τη θέση του προέδρου της Ελλάκτωρ, παραιτήθηκε και από τη θέση του Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΛΤΕΧ Άνεμος, θυγατρικής του ομίλου Ελλάκτωρ.

TI AΠΑΝΤΑ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Μετά την πρωτοβουλία των κ.κ. Αναστάσιου Καλλιτσάντση και Δημήτρη Καλλιτσάντση για αλλαγές στη διοίκηση της Ελλάκτωρ, από την πλευρά του κ. Λεωνίδα Μπόμπολα εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

“Ό Όμιλος Ελλάκτωρ, αποτελεί για την Ελλάδα Εθνικό κεφάλαιο, έχοντας υλοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στις υποδομές και κατασκευάσει πλήθος σύνθετων έργων, σηματοδοτώντας έναν πυλώνα ανάπτυξης και δημιουργίας για την Χώρα.

Σήμερα εργάζονται σ’αυτόν χιλιάδες εργαζόμενοι, στην Ελλάδα και στις περισσότερες από 25 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Είναι κρίμα προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα να βάζουν σε κίνδυνο, έναν από τους λίγους πνεύμονες ανάπτυξης που έχουν απομείνει στη Χώρα.Τόσα χρόνια δημιουργούμε έργα και αξίες, βασιζόμενοι στην σκληρή δουλειά, στο μοναδικό ανθρώπινο δυναμικό και στην εκπληκτική τεχνογνωσία που διαθέτουν οι Εταιρείες του Ομίλου. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα, παραμένοντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης στη διαχείριση των καθημερινών ζητημάτων του Ομίλου,  προστατεύοντας την περιουσία των Μετόχων, τους εργαζόμενους και το συμφέρον της  ΕΛΛΑΚΤΩΡ”.

Και τώρα η στιγμή που όλοι περιμένατε! Καταιγιστική δράση με τον Στέφανο Χίο. Ολα ξεκίνησαν από αυτό το επικό αιματοβαμμένο πρωτοσέλιδο. Απολαύστε το>

Γράφει λοιπόν ο Στέφανος Χίος>

Ο Ηλίας του «16ου», ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, για άλλη μια φορά στοχοποιεί την εφημερίδα μας διατάσσοντας τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας μέσα στις προθεσμίες της αυτόφωρης διαδικασίας, επιδιώκοντας τη φίμωσή μας.

Ο Ηλίας Ζαγοραίος είναι τόσο «παιδί του Παπαγγελόπουλου», όσο και πνευματικό παιδί του Ιερώνυμου οι οποίοι είναι υποστηρικτές του.  Διατηρείται προϊστάμενος στην κορυφαία θέση της Εισαγγελίας, από το 2014, με την υποστήριξή τους!

Άλλαξαν μέχρι και τον νόμο προκειμένου να του επιτραπεί και δεύτερη θητεία ως προϊστάμενος. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρασε πειθαρχικό το Νοέμβριο του 2015 για ΑΣΤΟΧΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ στην υπόθεση του Βίκτωρα Ρέστη για την οποία απηλλάγη.

Αν μη τι άλλο ο κ. Ζαγοραίος απολαμβάνει κάποιου είδους ασυλίας.

Πέρα από μια μικρή ομάδα Εισαγγελέων που είναι της εύνοιάς του, υπάρχουν πάρα πολλοί που θεωρούν ότι κάνει δημόσιες σχέσεις με αξιωματούχους της κυβερνητικής εξουσίας.

Ο Ηλίας του «16ου»(όπου και το κτίριο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών) ασχολείται εμμονικά μαζί μας – με την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ – γι΄αυτό και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε τόσο τα νόμιμα δικαιώματά μας, όσο και τις πεποιθήσεις της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.

Άλλωστε η εφημερίδα μας διαθέτει ρεπόρτερ – λαγωνικά. Οι κρίνοντες θα κριθούν εν ονόματι του Ελληνικού λαού. Να επαναλάβουμε για πολλοστή φορά ότι σαν εφημερίδα σεβόμαστε την δικαιοσύνη και όταν κληθούμε θα δώσουμε εξηγήσεις. Έχουμε αν μη τι άλλο απόλυτη εμπιστοσύνη στους Έλληνες δικαστές.

Εν κατακλείδι, να προσθέσουμε ότι υπερασπιζόμαστε τα ΕΘΝΙΚΑ συμφέροντα και ΔΕΝ υπηρετούμε ΑΛΛΟΤΡΙΑ συμφέροντα. Αυτό ας το έχουν υπόψιν τους οι απηνείς διώκτες μας που στο τέλος ενδέχεται οι ίδιοι να λάβουν άλλους ρόλους που τούτη την ώρα ούτε τους φαντάζονται.

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις