Γίνε Antetokounmpo απέναντι στον χυδαίο Μοσκοβισί

Δεν είναι δυνατόν να είσαι τόσο δειλός. Δεν είναι δυνατόν να ανέχεσαι τις προσβολές του ανεκδιήγητου πολιτικού τίποτα που υποδύεται τον επίτροπο οικονομικών της Ε.Ε.-κάτι σαν την επίτροπο αλιείας και ψαροντουφεκάδων Μαρία Δαμανάκη. Είναι λογικό με κάτι τέτοιους σαν και δαύτον η Ε.Ε. να είναι έρμαιο στα χέρια του Τραμπ και να μπάζει από παντού.

Δείτε στελέχη: Γιουνκέρ, Μοσκοβισί, Μογκερίνι, Σχοινάς, κλπ. Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του ιερατείου των  Βρυξελλών που έχουν αναλάβει να τρέξουν το ευρωπαικό οικοδόμημα. Και άτυπη επικεφαλής τους η καιροσκόπος “μαντάμ-Μέρκελ”, την οποία αφού εξευτέλισε πρώτα ο Τσίπρας την είδαμε έκπληκτοι να γίνεται φιλαράκι του και από κοινού να υπερασπίζονται το εγχώριο διεφθαρμένο πελατειακό κράτος. Μιλάμε για απίστευτη κατάντια της Ε.Ε. Το πόσο ανεπαρκής είναι στη πραγματικότητα η Μέρκελ αποκαλύφθηκε στην υπόθεση του προσφυγικού η οποία θα αποτελέσει και την πολιτική της ταφόπλακα. Δύο-τρεις βιασμοί γερμανίδων και μια δολοφονία με δράστες πρόσφυγες αρκούν να την στείλουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η Μέρκελ δεν είναι παρά μια Θεανώ Φωτίου που μιλάει γερμανικά. Πάπαλα.Απέναντι σ΄αυτά τα στελέχη της συμφοράς οφείλει κάποιος να τους πει “άντε στα τσακίδια”.

Κι αυτός ο κάποιος έτυχε να είναι (έστω και αργά) ο Μητσοτάκης, ο αστραπόγιαννος. Σας θυμίζουμε ότι ο αρχηγός της ΝΔ είναι αυτός που καταψήφισε τον Πάκη για πρόεδρο της δημοκρατίας και αυτός που, φωτογραφίζοντας την αδελφή του Ντόρα και τον ανιψιό του Κώστα Μπακογιάννη, είπε ότι δεν θα αναλαμβάνουν υπουργεία και αξιώματα οι νεοδημοκράτες συγγενείς πρώτου βαθμού.

Σ΄αυτό το σημείο είναι απορίας άξιον που ο Κυριάκος, ο αστραπόγιαννος, δεν απαντά στην αποκάλυψη του Documento  για το δείπνο που του οργάνωσε ο Φρουζής.

Και η απάντηση είναι προφανής: Eτσι γίνονται αυτά. Γύρευε πόσα γεύματα και δείπνα διοργάνωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου και λοιποί επιχειρηματίες για χάρη του Αλέξη Τσίπρα και λοιπών στελεχών του Σύριζα. Σοβαροί να είσαστε. Τέλος πάντων. Με αυτά τα στελέχη στις Βρυξέλλες η Ευρώπη δεν πρόκειται να δει προκοπή.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο θέμα: Για πόσο ο οξυδερκής Ελληνας θα παραμένει λαός της καρπαζιάς και της επιβράβευσης από καιροσκόπους σαρδανάπαλους τύπου Μοσκοβισί.

Γιατί κι εγώ, ο μακάκας, να μην μπορώ να ορθώσω το ανάστημά μου και να πω στους χυδαίους σαρδανάπαλους μοσχοβισήδες, άντε μαμηθείτε ρε…

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις