Δημήτρης Καμμένος: «Πολιτικά τσαλιμάκια εκ τους ασφαλούς» Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα από αυτά που λέει ο Πάνος Καμμένος – ΒΙΝΤΕΟ

«Πολιτικά τσαλιμάκια εκ τους ασφαλούς» χαρακτήρισε την «καθυστερημένη» όπως είπε αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου να ζητήσει εκλογές ή δημοψήφισμα για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι «δεν πρόκειται να γίνει τίποτα από όλα αυτά που λέει, αφού ο Τζανακόπουλος είπε ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης» και κάλεσε το Μαξίμου «να απαντήσει ως οφείλει και για τον διεθνή διπλωματικό παράγοντα και για την Ελλάδα στο ερώτημα εάν οι ΑΝΕΛ θα ρίξουν την κυβέρνηση».

«Υπογράψαμε με πολιτικό δόλο», είπε αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών και τόνισε ότι «δεν τίθεται θέμα των 180 ψήφων».
Σχετικά με την παράδοση της αντιπροεδρίας της Βουλής, μετά τη διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ, για την οποία ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης του έχει απευθύνει δημόσια έκκληση, απάντησε ότι, «δεν είπα ότι δεν παραιτούμαι, αλλά ότι πρέπει να συζητήσουμε τα διαδικαστικά».

Επικαλέστηκε τον σχετικό κανονισμό της Βουλής και σημείωσε ότι «οι 182 ψήφοι που πήρα από όλους τους συναδέλφους είναι προσωπικές» και συμπλήρωσε ότι, δεν ανησυχεί για την πρόταση μομφής που ετοιμάζεται για την παράδοση της αντιπροεδρίας. Εκτίμησε ωστόσο, ότι, «το ζήτημα θα επιλυθεί προς το συμφέρον του ελληνικού λαού».

Κληθείς, να σχολιάσει τα όσα του καταλογίζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, για χρηματισμό με σκοπό την παραίτησή του, ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν ασχολείται «με κουταμάρες» και χαρακτήρισε «πολιτικό ολίσθημα» στο οποίο έχουν πέσει βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από τον ΑΝΤ1:

Πηγή Πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις