Πιερ, προσεξε τι λες! Ο Μητσοτάκης έσκισε την γάτα!

Eπιτέλους ο Κυριάκος έσκισε τη γάτα. Μετά από χρόνια σιωπής και ανοχής της προκλητικής στήριξης του ανεκδιήγητου Μοσκοβισί στους εγχώριους κρατιστές, ο Μητσοτάκης μίλησε και συνέστησε στον ευρωπαίο επίτροπο να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του σεβόμενος τις θυσίες που έχουν υποστεί οι Έλληνες τα τρία τελευταία χρόνια αλλά και αυτές που θα κάνουν το προσεχές διάστημα λόγω αυτών που έχει υπογράψει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

Για να στηρίξει τα λεγόμενά του ο κ. Μητσοτάκης τόνισε, ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχει καμία καθαρή έξοδος, καθώς σε καμία άλλη χώρα που αντιμετώπισε μνημονιακά προγράμματα, δεν υπήρχαν μελλοντικές δεσμεύσεις, επιπλέον μέτρα και ενισχυμένη εποπτεία.«Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει», ανέφερε, «είναι ότι τον Αύγουστο ολοκληρώνεται το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, το οποίο επιβλήθηκε στην Ελλάδα ως συνέπεια του καταστροφικού πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου το 2015» και ότι «η Ελλάδα έχει δυστυχώς να αντιμετωπίσει και ένα 4ο κεκαλυμμένο μνημόνιο».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε επιπλέον την έντονη ανησυχία του, καθώς όπως είπε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτυγχάνει διαρκώς να επιτύχει ακόμη και τους αναπτυξιακούς στόχους που η ίδια θέτει, όπως και να προωθήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, ιδίως στη Δημόσια Διοίκηση.

«Μετά τον κ. Χατζηδάκη, ήρθε η σειρά του κ Μητσοτάκη να κάνει παρατήρηση στον Ευρωπαίο Επίτροπο, κ. Μοσκοβισί που μίλησε για τη θετική οικονομική πορεία της χώρας και το τέλος των μνημονίων» σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε ανακοίνωσή του.

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη εκεί στη ΝΔ» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις