Ρε σεις, οι μπατσοι εχουν busa Τα ραντεβού της κόντρας και τα αποτρεπτικά θηρία της Τροχαίας Ελληνικού

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Συνήθως Τρίτη και Πέμπτη κατεβαίνουν στη παραλιακή κοπάδια από δίκυκλες σιδερένιες βολίδες. Τελικός προορισμός η περιοχή του On The Rocks. Εδώ δίνουν το ραντεβού για τις κόντρες του θανάτου_τίποτε λιγότερο.

Οι λάτρεις της αδρεναλίνης βρίσκονται φυσικά κάτω από το ραντάρ της Τροχαίας Ελληνικού και του Διοικητή της κ. Σωτήρη Καλταμπάνη.

Σκοπός των ανδρών της Τροχαίας είναι να λειτουργήσουν αποτρεπτικά και να μην κινδυνέψουν ζωές τόσο των νεαρών με την ανεξέλεγκτη αδρεναλίνη όσο και των ανδρών της Τροχαίας. Για να γίνει πιο αποτελεσματική η δουλειά της Τροχαίας Ελληνικού έπειτα από αίτημα του Διοικητή της το Τμήμα παρέλαβε 4 θηρία της ασφάλτου, τις θρυλικές Suzuki Hayabusa.Οι αστυνομικοί τις νύχτες που κατεβαίνουν τα σιδερένια κοπάδια βγάζουν μπροστά τις θηριώδεις Hayabusa.

-Ρε σεις οι μπάτσοι έχουν Busa…,

ακούγονται οι νεαροί στη θέα των συγκεκριμένων μοτοσικλετών που καβαλάνε έμπειροι άνδρες της Τροχαίας. Το ζητούμενο πάντως είναι να μην υπάρξει ατύχημα, να μην χυθεί αίμα.

Οπως εκείνο το βράδι στο ύψος του Praktiker. Οι δύο νεαροί μοτοσικλετιστές είχαν μετατρέψει τις μηχανές τους σε F-16. Αν κάποιος μπορούσε να ψιθυρίσει στο αυτί του ενός

-Σε λίγα δεύτερα θα είσαι νεκρός με τα δύο σου πόδια κομμένα και το κεφάλι σου κομμένο και στον άλλο πρόσεχε θα χάσεις το ένα σου πόδι, ίσως να…

Μα ήταν ήδη αργά. Ο νεαρός που οδηγούσε τη βολίδα που προπορεύονταν βλέπει ένα ιπτάμενο χαρτόκουτο από τον αέρα που φυσούσε εκείνο το βράδι. Κάνει απότομα δεξιά για να το αποφύγει και τότε ο άλλος μοτοσυκλετιστής που βρισκόταν μια ανάσα πίσω του πέφτει πάνω του και στην κυριολεξία τον τεμαχίζει ενώ ο ίδιος θα ζούσε με ένα πόδι λιγότερο.

Σε τέτοιες σκηνές είναι συνηθισμένοι οι άνδρες της Τροχαίας Ελληνικού, η οποία έχει καταφέρει κάτι σπουδαίο: Να ελαχιστοποιήσει έως μηδενίσει φέτος τα θανατηφόρα τροχαία εξαιτίας του γεγονότος ότι οι αναβάτες δεν φορούσαν κράνος. Η Τροχαία Ελληνικού στήνει κάθε τόσο μπλόκα για όσους δεν φορούν κράνος και επειδή ο κώδικας είναι πλέον πολύ αυστηρός μπορείς να χάσεις το δίπλωμα για δύο μήνες. Τουλάχιστο θα γλιτώσεις τη ζωή σου. Μόνο που η αυστηρότητα των νόμων από μόνη της είναι μάλλον αποτελεσματική και εδώ παρεμβαίνει ο ανθρώπινος πράγοντας και στη προκειμένη περίπτωση ο Διοικητής της Τροχαίας Ελληνικού, ο κ. Καλταμπάνης, και εξηγεί στους αποσβολωμένους παραβάτες και τους γονείς τους τι έχουν δει τα μάτια του στη πρώτη γραμμή της ασφάλτου….Οποιος έχει συναντήσει τον κ. Καλταμπάνη μάλλον θα φοράει το κράνος ακόμη κι όταν βγάζει πεζός βόλτα το σκύλο του…

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις