ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κόκκαλης βρήκε καταφύγιο στην Αντίπαρο μετά τον χαμό του Σωκράτη jr

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Επέλεξαν την Αντίπαρο, μακριά από την πολυκοσμία, μετά την αναπάντεχη τραγωδία με τον χαμό του Σωκράτη τζούνιορ

Στην Αντίπαρο η οικογένεια Κόκκαλη. Μετά την αναπάντεχη τραγωδία που τους επιφύλαξε η μοίρα, με τον αδόκητο χαμό του βενιαμίν της οικογένειας Σωκράτη τζούνιορ.. ο Σωκράτης και η Ελένη Κόκκαλη βρήκαν καταφύγιο στο ήσυχο νησί των Κυκλάδων, μακριά από τις κοσμικότητες της Μυκόνου, όπου διατηρούν σπίτι και συνήθιζαν να περνούν τα καλοκαίρια τους.

Μαζί τους, και η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη (σ.σ.: γιος της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο γάμο της, με τον Σάββα Θεοδωρίδη) και τον μόλις λίγων μηνών γιο τους, ο οποίος τούτες τις στιγμές της ανείπωτης θλίψης είναι πηγή χαράς για όλη την οικογένεια!

Ο φακός εντόπισε στο νησί αρχικά τη Δούκισσα Νομικού να κάνει βόλτα με τον σχεδόν πέντε μηνών γιο της και στη συνέχεια, στο λιμάνι, τον μεγαλοεπιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη.


 

Σύντομη βόλτα

Η ξανθιά παρουσιάστρια, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τα μαλλιά πρόχειρα πιασμένα αλλά πάντα κομψά και ντυμένη κατάλληλα για την περίσταση, «συνοδευόταν» από τον μικρό της Σάββα -αυτό είναι το όνομα που θα πάρει ο μικρούλης-, ο οποίος απολάμβανε τον γαλάζιο ουρανό από το καρότσι του!

Η γλυκιά μαμά έκανε τα ψώνια της και ύστερα από μια σύντομη βόλτα στα σοκάκια του νησιού συνάντησε και πάλι την οικογένεια του συζύγου της. Λίγο αργότερα ο Σωκράτης Κόκκαλης, συνοδευόμενος από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, βγήκε από τοπικό κρεοπωλείο, από όπου προφανώς προμηθεύτηκε την πρώτη ύλη για το οικογενειακό τραπέζι.

Πηγή Πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις