Ειναι η ωρα της γυναικας…, λεει ο Κυριακος Tην ιστορικό Αρβελέρ ή την εφοπλίστρια Φράγκου για Πρόεδρο Δημοκρατίας

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ηδη έχουν αρχίσει να ασκούν αφόρητες πιέσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη να προτείνει για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κώστα τον Καραμανλή, τον εργατικό. Θα πρόκειται για τη χαριστική βολή στη νοημοσύνη ακόμη και του οξυδερκούς ψηφοφόρου του Σύριζα αλλά και την χαριστική βολή στη νοημοσύνη μας.

Το λέμε αυτό γιατί ήδη ο Κύρτσος ξεκίνησε το γλέντι κάνοντας λόγο για συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό το σενάριο είναι ότι πιο εφιαλτικό θα μπορούσε να προκύψει.

Ο Κυριάκος δεν θα προτείνει Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Καραμανλή που χρεοκόπησε τη χώρα. Αλλωστε τον ακολουθεί και το γενναίο ΟΧΙ στον Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος έκτοτε κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τον εκδικηθεί.Σε καμμία περίπτωση λοιπόν ο Κυριάκος δεν θα προτείνει Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Καραμανλή. Αλλωστε είναι καιρός να αναλάβει μια γυναίκα τη Προεδρία της Δημοκρατίας κι αυτή θα μπορούσε να είναι για παράδειγμα η εξαίρετη ιστορικός κ. Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ ή μια γυναίκα της επιχειρηματικής δράσης όπως για παράδειγμα η εφοπλίστρια Αγγελική Φράγκου.

Υπάρχουν τόσες αξιόλογες Ελληνίδες που θα μπορούσαν να αναδειχθούν στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

-Δεν θα μας προδώσει ο Κυριάκος….,

όπως θα έγραφε και ο Γιώργος-με το μπουρί της σόμπας-Κουρής εάν ζούσε.

Στο μεταξύ ο αστραπόγιαννος Κυριάκος προετεοιμάζεται σκληρά για τον Σεπτέμβριο κάτω από τον καυτό ήλιο των Χανίων. Γνωρίζει ότι έχει αρχίσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση για την τελική σύγκρουση με τον Αλέξη Τσίπρα. Η Κολομβία των Βαλκανίων εισέρχεται σε μια ακόμη εκρηκτική προεκλογική περίοδο…

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις