ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Το Σαιτ αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απάντηση του ενόπλου συντρόφου Παύλου Πολάκη στον εξίσου πάνοπλο Αδωνι Γεωργιάδη ο οποίος δήλωσε για τον Τσίπρα>

Ο Τσίπρας είναι ότι πιο χυδαίο και τοξικό έχει εμφανιστεί στη χώρα μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Ενώ βγάζει προς τα έξω ένα μελίρρυτο πρόσωπο, το πραγματικό του πρόσωπο είναι ο κ. Πολάκης. Καμουφλάρεται στο εξωτερικό και καλλιεργεί την πόλωση στο εσωτερικό. Δεν υπάρχει καμία στροφή του κ. Τσίπρα προς το κέντρο»

Για την ώρα ο Παύλος Πολάκης δεν έχει πάρει θέση στα λεγόμενα του σκληροτράχηλου Αδωνι. Αρκέστηκε να παρουσιάσει την οικογένειά του στο fb σημειώνοντας>

Γι αυτά τα παιδιά θα την ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!
Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ αυτής της χώρας τελειώνει αυριο !!
Εσείς χρεωκοπησατε μια χώρα , ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ και τον ΠΑΝΟ τη βγάζουμε απ τα μνημόνια και τη ξαναστήνουμε στα πόδια της ,τσακίζοντας τη σαπίλα της διαπλοκής που ειναι το οξυγόνο σας .
Παίξατε ρέστα με ότι μαύρα κοράκια έχει βγάλει αυτή η χώρα ….ΑΛΛΑ :
“Ο κόρακας τον αετό στο πέταγμα δε φτάνει
Και ο λαός εστηριξε αυτόν που δεν τα πιανει”
Υγ1 συνεχίστε την αυτογελοιοποιηση διαστρεβλώνοντας μέχρι και τον Καβαφη ..

Υγ 2στη φωτό εγω με τις κόρες και τα Ανηψια μου

ΑΔΩΝΙΣ>Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ

«Ο Τσίπρας είναι ότι πιο χυδαίο και τοξικό έχει εμφανιστεί στη χώρα μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Ενώ βγάζει προς τα έξω ένα μελίρρυτο πρόσωπο, το πραγματικό του πρόσωπο είναι ο κ. Πολάκης. Καμουφλάρεται στο εξωτερικό και καλλιεργεί την πόλωση στο εσωτερικό. Δεν υπάρχει καμία στροφή του κ. Τσίπρα προς το κέντρο», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε: «Ο Θεοδωράκης δυο καλές κουβέντες είπε για τον Τσίπρα και καταστράφηκε. Όταν προαναγγέλλει συλλήψεις πολιτικών αντιπάλων μέσω του υπουργού Αμύνης θα περίμενε κανείς απ όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να αντιδράσουν. Γιατί αυτά δεν συμβαίνουν σε καμία δημοκρατική χώρα του κόσμου».

Μάλιστα, ο Α. Γεωργιάδης προανήγγειλε ειδικά δικαστήρια φωτογραφίζοντας τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Π. Πολάκη:

«Οσοι έστησαν τη σκευωρία Novartis θα πάνε στο σκαμνί. Για να υπάρξει κανονικότητα πρέπει να ξέρουν όλοι ότι στο μέλλον όσοι κάνουν σκευωρίες εναντίον πολιτικών αντιπάλων θα τιμωρούνται. Εχουν ψάξει τους λογαριασμούς μου και των συγγενών μου και δεν βρήκαν τίποτα. Θα βγάλουμε τις κουκούλες από τους ψευδομάρτυρες και θα βρούμε τους σκευωρούς ».

Απαντώντας στην ερώτηση αν υπάρχει αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε καταφατικά. «Υπάρχει αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο. Τολμώ να πω ότι υπάρχει ένα ρεύμα – περισσότερο στον κεντρώο απ’ ό,τι στον δεξιό χώρο – που φτάνει ως τα όρια του μίσους για τον ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος δεν το βλέπει, είναι τυφλός. Γιατί υπάρχει; Γιατί ο κ. Αλέξης Τσίπρας το καλλιέργησε όταν πολιτεύτηκε με το σύνθημα “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν».

Η χώρα θα ήταν εκτός μνημονίων εδώ και τρία χρόνια αν δεν είχαν εξαπατήσει την κοινωνία

«Η χώρα θα είχε βγει από τα μνημόνια εδώ και τρία χρόνια, αν δεν είχε επικρατήσει ο αντιμνημονιακός λαϊκισμός της Πρώτης Φοράς Αριστεράς. Αν δεν είχαν εξαπατήσει και δεν είχαν σπείρει τη διχόνοια στην κοινωνία», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Για ποια ακριβώς έξοδο από τα μνημόνια πανηγυρίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ; Η δήθεν επιτυχία τους είναι τόσο fake, όσο και οι ίδιοι. Προσβάλλουν τη νοημοσύνη του μέσου Έλληνα πολίτη που ζει σε καθεστώς ασφυξίας, εξαιτίας του τρίτου και αχρείαστου μνημονίου, στο οποίο μας οδήγησαν οι τραγικοί χειρισμοί Τσίπρα- Βαρουφάκη», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Οι υποκινητές του διχασμού, σήμερα, πανηγυρίζουν. Όχι, όμως για πολύ. Το κόστος από την καταστροφική διακυβέρνησή τους τιμολογείται από 86 έως 200 δισεκατομμύρια ευρώ. Το «μάρμαρο» το έχει πληρώσει ακριβά ο ελληνικός λαός. Σύντομα, θα το πληρώσουν και οι ίδιοι», καταλήγει η δήλωση του κ. Γεωργιάδη.

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις