Κ. Ζουράρις κατά Π. Καμμένου: Απαράδεκτη υπερβολή η τελετή υποδοχής των δυο Ελλήνων στρατιωτικών

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Την έντονη αντίθεσή του προς την υπερβολική, όπως την χαρακτήρισε, τελετή υποδοχής των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στο αεροδρόμιο Μακεδονία, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Κώστας Ζουράρις, σχολιάζοντας πως πρόκειται για «μέτρον χείριστον» αντί για «μέτρον άριστον».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής στρέφει τα πυρά του κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος και ήταν υπεύθυνος για την υποδοχή των στρατιωτικών και αναρωτιέται «τι τιμές θα τους είχαμε απονείμει αν είχαν απελευθερώσει τα Κατεχόμενα;».

Σύμφωνα με δήλωση του Κώστα Ζουράρι στην Εφημερίδα των Συντακτών, είναι «απαράδεκτη όλη αυτή την υπερβολή», καθώς «ξαναχάσαμε το μέτρο, εμείς οι ιδρυτές του μέτρου. Είναι απαράδεκτο ένας υπουργός Άμυνας, δυο υφυπουργοί, Εξωτερικών και ο αρχηγός του Στρατού, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και το τιμητικό άγημα του Στρατού, όλοι και όλα να αποδώσουν τιμές στους δυο στρατιωτικού μας που έκαναν απλώς το οπλικό τους καθήκον, αυτό που επιβάλει η οπλιτική παράδοση του γένους τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια. Σύμφωνα με αυτή οι οπλίτες μας οφείλουν να μπορούν και όταν παύουν να μπορούν».

«Δηλαδή, αυτή η «Βίπερ Νόρα», απώλεια του μέτρου τι ακριβώς ετίμησε; Την αβλεψία των δυο στρατιωτικών μας: την απροσεξία τους; Ακόμα και την ατυχία τους ίσως;», σημείωσε και συνέχισε «Δηλαδή τι τιμές θα τους είχαμε απονείμει αν είχαν απελευθερώσει τα Κατεχόμενα; Έμεινε καμία τιμή;».

«Μέτρο μέτρο, το χάσανε όλοι τους το μέτρο. Βεβαίως η υποδοχή έπρεπε να είναι τρυφερή, χαρούμενη , συγκινημένη, χωρίς βεβαίως τα δάκρυα του πρωθυπουργικού αεροπλάνου», πρόσθεσε.

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις