Ο Βαξεβάνης προκάλεσε vertigo στον Μητσοτάκη

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Πρόκειται για κανονικό βραχυκύκλωμα ή μάλλον vertigo αυτό που προκάλεσε η αποκάλυψη του Βαξεβάνη για τις πτήσεις του Μητσοτάκη με το ελικόπτερο του Θοδωρή (170 εκατ. ευρώ δάνεια από τις τράπεζες για τον ΑΝΤ1) Κυριακού.

Ο Μητσοτάκης λοιπόν έδειχνε τα τελευταία 24ωρα να έχει χάσει τη μπάλα σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που έκανε αποδεκτή την εισήγηση τινός εκ των οξυδερκών συμβούλων του και συνάντησε τους εκπροσώπους των κηφήνων της ΕΡΤ.

Το Σαιτ έχει γράψει κατ΄επανάληψη πως εάν έχει γίνει μία μεταρρύθμιση από την δημιουργία του ελληνικού κράτους αυτή ήταν το λουκέτο στην ΕΡΤ_άσχετα με την επαναλειτουργία της.

Κι ο Μητσοτάκης λοιπόν τη μέρα που ο Τσίπρας απευθύνεται στους λωτοφάγους αποφασίζει να συναντήσει τους Καλφαγιάννηδες της κρατικής τηλεόρασης.Καλά, αυτός που φτιάχνει το πρόγραμμα των συναντήσεων του Κυριάκου βλαμμένο είναι;

Αλλά δεν έφταιγε μόνο αυτός ήτο το κοκομπλόκο που προκάλεσαν στον ταλαίπωρο Κυριάκο οι ελικοπτεράτες αποκαλύψεις του Βαξεβάνη και τα σχόλια που ακολούθησαν από τον Κόναν τον Βάρβαρο-Πολάκη. 170 εκατ. ευρώ έδωσαν οι τράπεζες στον ΑΝΤ1, όπως και στα υπόλοιπα ΜΜΕ. Στο γραφείο του Τσίπρα βρίσκονται τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ και με αυτά θα πορευτεί στις εκλογές.

Η πλάκα είναι ότι κάποιος την έστησε στον Μητσοτάκη και την Μαρέβα.

Δεν υπήρχε λόγος να υπάρχει το όνομά τους στη πτήση ώστε να το εντοπίσει τα όργανα τους κράτους. Θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ψευδώνυμα-όπως κος και κα Καρανίκα για παράδειγμα. Η κος και κα Μενεγάκη.

Τέλος πάντων η αποκάλυψη του Βαξεβάνη βραχυκύκλωσε την οξυδερκή Μαρία Σπυράκη, την Σοφία Βούλτεψη επίσης και τους λοιπούς οξυδερκείς συμβούλους-πεπετζήδες του Κυριάκου με αποτέλεσμα την 21η Αυγούστου να παίζει χωρίς αντίπαλο ο Τσίπρας απευθυνόμενος στους Λωτοφάγους.

Επίσης είναι δύσκολο να κατανοήσει ο οξυδερκής ψηφοφόρος της χαζοΝΔ για ποιο λόγο να συναντήσει ο Κυριάκος τον Θοδωρή Κυριακού και όχι έναν θανάσιμο και πανούργο αντίπαλο του Τσίπρα όπως ο Μαρινάκης για παράδειγμα.

Εάν είχαμε κοριό στους διαλόγους Μητσοτάκη-Θοδωρή Κυριακού θα είχαμε πεθάνει από βαρεμάρα. Πιο έξυπνες ατάκες θα ακούγαμε από 17χρονα σε σχολική εκδρομή.

Ενω εάν ο Κυριάκος έβλεπε τον Μαρινάκη θα μπορούσε ο Βαγγέλης να τον μυήσει στην ιδέα να ανατινάξουν την πρωθυπουργική λιμουζίνα, για παράδειγμα. Χρηστικά, χρήσιμα και αποτελεσματικά πράγματα. Με τον Κυριακού τι να συζητήσει ο Κυριάκος.

Ομιλούμε για διάλογο οξυδερκών μπροστά στους οποίους η Βάνα Μπάρμπα δείχνει πανεπιστήμων.

Με κάτι τέτοιες παπάρες του Κυριάκου θα μπει άνετα στη Βουλή ο Θάνος Τζήμερος ενώ ετοιμάζεται να επιστρέψει και ο Καραμανλής στο προσκήνιο. Αφού να σκεφθείτε ότι ο εξόριστος της Ραφήνας υποστήριζε στη Λευκάδα ότι ο Μητσοτάκης δύσκολα θα κερδίσει τον Τσίπρα!Οπότε μη θεωρείτε τίποτε δεδομένο ως το βράδι των εκλογών. Ασε που οι Συριζαίοι με την βοήθεια του βαθέως ΠΑΣΟΚ εύκολα θα κάνουν και κάποια καλπονοθεία. Αρκεί να σας πούμε ότι υπουργός Εσωτερικών αναλαμβάνει ο Παύλος Πολάκης με ειδική μερακλίδικη αποστολή…

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις