ΠΙΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ.. ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ «ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΚΑ»

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Τζάμπα μαγκιές και αγριάδες από τον Πολάκη για να προλάβει τα χειρότερα που έρχονται για όλους αυτούς που χαρτζιλικώθηκαν-κατά τα λεγόμενα του ίδιου του υπουργού- για να αποφυλακίσουν έναν λωποδύτη που πληρώνει από δω και από εκεί για να περνάει ζωή και κότα, μασουλώντας τα λεφτά του Ελληνικού Λαού. Αυτά λέει ο κ. υπουργός, παίρνοντας και το βάρος των ισχυρισμών αλλά το κακό έχει γίνει. Ο Αριστείδης Φλώρος, πρωταγωνιστής του σκανδάλου της Ένεργκα, είναι εκτός φυλακής και μάλιστα με μη νόμιμο τρόπο, κατά τον κ.Πολάκη που ήταν διακοπές και ξύπνησε το ξημέρωμα της Δευτέρας για να μας πει την αλήθεια. Αυτή που φωνάζουμε, 4-5 χρόνια πριν.Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, εξεράγη, εξαιτίας της γνωμάτευσης αναπηρίας που εξέδωσε η Διεύθυνση Ιατρικής Αξιολόγησης για τον Αριστείδη Φλώρο, τον ένα εκ των βασικών κατηγορουμένων του οικονομικού σκανδάλου υπεξαίρεσης Energa – Hellas.

Ο κ. Πολάκης ανάρτησε κείμενο την Κυριακή στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook και έχει επισυνάψει το επίμαχο έγγραφο, βάσει του οποίου πιστοποιείται ότι ο Φλώρος έχει ποσοστό αναπηρίας 70%. O αναπληρωτής υπουργός Υγείας τονίζει πως αυτοί που έδωσαν τη γνωμάτευση θα τιμωρηθούν.

Η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο Facebook:

polakis2

«Πριν λιγο ήρθε στα χέρια μου η γνωμάτευση με την οποια αποφυλακίστηκε το λαμόγιο που ακούει στο όνομα ΦΛΩΡΟΣ !!!!
Δεν μιλησα δυο μέρες αφενός γιατι ειμαι σε τριήμερες » διακοπές»,αφετέρου γιατι ήθελα να δω τι συμβαίνει .
Μετα απο αυτο θα πω μια κουβέντα μόνο !!!
Αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε εναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ ,39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70% θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ !!!!!
Πρωτοετής Φοιτητης της Ιατρικης καταλαβαίνει πως αυτά ειναι γνωμάτευση κατα παραγγελία προφανως με αντάλλαγμα ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ !!!
ΠΙΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ,δεν βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά για να «καθαρίζετε» εσείς τους εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού !!!».Ποιοι κύριε Πολάκη τους καθαρίζουν; Αυτοί που εσείς, άλλα λαμόγια, βάλατε σε θέσεις κλειδιά για να τα αρπάζουν; Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ασχολείται με την συγκεκριμένη υπόθεση από το 2013. 5 ΧΡΟΝΙΑ τα φωνάζουμε αλλά το κακό και διαιωνίζεται και βρίσκει παντού υπερασπιστές. Τώρα καταλάβατε, τι συμβαίνει; Τυφλός, κουφός ή χαζός, είστε κύριε; 

EGGRAFO-FLOROS

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις