Αποκαλυψη Συγγενής θυμάτων κατεβαίνει υποψήφιος απέναντι στον Ψινάκη

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Οπως όλα δείχνουν ο Ηλίας Ψινάκης δεν θα βρει ούτε τη ψήφο του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες συγγενής θυμάτων του πύρινου ολέθρου στο Μάτι αποφάσισε να μαζέψει τα συντρίμμια του και να είναι υποψήφιος για τον πληγωμένο Δήμο τόσο από την πύρινη λαίλαπα όσο και την εξίσου πύρινη αφασία του βλαχοδημάρχου Ηλία, της ανεκδιήγητης Δούρου, των κατσιαπλιάδων της Τροχαίας και γενικότερα των κατσιαπλιάδων του κρατικού μηχανισμού.

Ο νεαρός υποψήφιος που θα βρεθεί απέναντι στον γιαλαντζί κοσμοπολίτη-πλην βλαχοδήμαρχο κυρ-Ηλία, διαθέτει εξαιρετικό βιογραφικό και μετά από την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του το πείσμα να πάει κόντρα στα θηρία της φύσης αλλά και τα ανίκανα πάσης φύσεως όργανα του γιαλαντζί παρα-κράτους που υπάρχει μόνο για να εισπράττει φόρους και να βολεύει τους κατσιαπλιάδες των εκάστοτε κομμάτων εξουσίας.Η απόφαση του νεαρού συγγενή να είναι υποψήφιος απέναντι στον κυρ-Ηλία (είναι και κάποιας ηλικίας ο νυν δήμαρχος) θα μπορούσε να είναι το έναυσμα ώστε άξιοι άνθρωποι και όχι πάσης φύσεως τζουτζέδες και βλαχοεπώνυμοι της δημοσιογραφίας του Μαλέλη να βγουν μπροστά. Οσο οι αξιοπρεπείς άνθρωποι βουλιάζουν στους καναπέδες τόσο τα διάφορα νούμερα που επιπλέουν στον τηλεοπτικό αφρό θα κερδίζουν ψήφους των Ελλήνων ψηφοφόρων που δεν είναι και οι πλέον οξυδερκείς μια και την εκπαίδευσή τους έχει αναλάβει η Αννίτα Πάνια, ο Γιαννίκος, ο Αλαφούζος, ο Μπόμπολας κλπ.

Στο μεταξύ βαραίνει επικίνδυνα το κλίμα γύρω από τον τρόπο διαχείρισης του Δήμου Μαραθώνα, υλικού που είχε συγκεντρωθεί για τους πυρόπληκτους.

Στο «κάδρο των ευθυνών» παραμένει ο δήμαρχος Μαραθώνα, ο οποίος συνεχίζει πεισματικά να παραμένει στο δημαρχιακό θώκο, δηλώνοντας ότι δεν παραιτείται και δεν καταθέτει τα όπλα. Όλα όμως, όσα συμβαίνουν γύρω του, τον εκθέτουν.

Σταγόνα που «ξεχειλίζει» το ποτήρι οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου από την κακοδιαχείριση από το Δήμο Μαραθώνα του υλικού που προσφέρθηκε στους πυρόπληκτους.
Πρόκειται για ρουχισμό, τρόφιμα, συσκευές και άλλα είδη, κούτες με προμήθειες που ήρθαν από το εξωτερικό, που είχαν συγκεντρωθεί, με στόχο να δοθούν αξιοκρατικά σε οικογένειες-θύματα της τραγωδίας της 23ης Ιουλίου.

Στρώματα, έπιπλα, σεντόνια, ρούχα, ανοιγμένες κούτες, αλλά και παλέτες με εμφιαλωμένα νερά, βρίσκονται εκτεθειμένα στο δρόμο στο Κέντρο Υποστήριξης Πυρόπληκτων στη Νέα Μάκρη.

Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να αλλοιώσουν την όποια πλαστική συσκευασία και φυσικά να καταστήσουν τα νερά ακατάλληλα προς κατανάλωση. Καθώς το κέντρο δεν δείχνει να φυλάσσεται, καθένας μπορεί να πλησιάσει και να πάρει ό,τι θέλει από τις προμήθειες που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους από τη φονική φωτιά της 23ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταγγέλλοντες επιρρίπτουν ευθύνες στο Δήμο για κακοδιαχείριση.

Την έρευνα αναλαμβάνει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο οποίος καλείται να εξακριβώσει αν ευσταθούν οι επίμαχες καταγγελίες και εάν έχουν ενδεχομένως τελεστεί αξιόποινες πράξεις.

Δείτε τις εικόνες ντροπής που προκάλεσαν την παρέμβαση Εισαγγελέα

piro5
piro3
piro2
piro1
piropliktoi_mati

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αναρτήθηκαν από την ιστοσελίδα dimotisnews.gr ( Ο Δημότης της Ανατολικής Αττικής) από ρεπορτάζ την Κυριακή 23/09/2018, και αναδημοσιεύθηκαν και στα social media.

koutia_marathonas

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις