Εκτός τόπου και χρόνου ο Καμμένος πανηγυρίζει για το φιάσκο Τσίπρα(εικόνα)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

«Όταν μίλησα για αποτυχία του δημοψηφίσματος με λοιδορήσαν τώρα με αυτή τη συμμετοχή βάση του άρθρου 73,74 του Συντάγματος τους είναι άκυρο και το 68% των πολιτών ακύρωσε την συμφωνία» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής στο δημοψήφισμα της ΠΓΔΜ, η οποία μισή ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες περιοριζόταν στο 34,59%.

«Ο Κυριάκος να απολογηθεί που ήθελε να σταματήσει την ευημερία των Ελλήνων και την κυβέρνηση» συνέχισε στην ανάρτησή του.

Πρόκειται για ακόμη μια απέλπιδα προσπάθεια του Καμμένου, ανάφερει το in.gr να διασώσει την όποια πολιτική αξιοπιστία του απέμεινε. Διότι αυτός που με την ψήφο εμπιστοσύνης του στην κυβέρνηση τους έδωσε το δικαίωμα να υπογράψουν τη συμφωνία των Πρεσπών τώρα συνεχίζει να το παίζει «Μακεδονομάχος».

Προσπαθεί απλά να παρατείνει το χρόνο της παρουσίας του στην κυβέρνηση και της «ομηρίας» στην οποία έχει θέσει τον Αλέξη Τσίπρα. Σ’ αυτό το θέατρο σκιών όπου ο ένας κυβερνητικός εταίρος ορκίζεται στη συμφωνία κι ο άλλος την αναθεματίζει, το twitt του Καμμένου έχει ξεχωριστή θέση.

Διότι αν αύριο ο Ζάεφ πάει στη Βουλή και βρει τους 80 βουλευτές που χρειάζονται για τις συνταγματικές αλλαγές τότε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν θα έχει που να κρυφτεί, για άλλη μια φορά.

Ακόμη και άκυρο να έβγαινε το δημοψήφισμα, οι Σκοπιανοί έχουν διαμηνύσει ότι έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και το λόγο θα έχει η σκοπιανή βουλή. Γιατί λοιπόν προτρέχει ο Πάνος Καμμένος;

Η απάντηση είναι απλή. Διότι η φαρσοκωμωδία στην οποία είναι ο βασικός πρωταγωνιστής συνεχίζεται, με κάποια σχετική καθυστέρηση ενδεχομένως. Το σημερινό δημοψήφισμα απλά δίνει μια παράταση ζωής σ’ αυτή την «παράλογη» συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Πηγή Πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις