Συνελήφθη 58χρονος Ρομά για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Είναι ο άντρας από τον οποίο αγόραζε ναρκωτικά στο Ζεφύρι – Είχε πάει σπίτι του μαζί με έναν φίλο της για να πάρει τη δόση της

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ένας 58χρονος Ρομά από την περιοχή του Ζεφυρίου, ο οποίος είναι το άτομο που ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την 22χρονη κοπέλα που νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος συνελήφθη καθώς στο σώμα της κοπέλας βρέθηκε το γενετικό του υλικό και αποδεικνύεται ότι υπήρχε μεταξύ τους σεξουαλική επαφή.

Οπως προκύπτει, ο 58χρονος γνώριζε την κοπέλα καθώς ήταν εκείνος ο οποίος την προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες.Την ημέρα που η νεαρή βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση, είχαν προηγηθεί τα εξής: Η 22χρονη με έναν φίλο της είχαν πάει στο σπίτι του 58χρονου για να αγοράσουν ναρκωτικά. Οι δυο τους έμειναν για αρκετή ώρα στο σπίτι του προμηθευτή. Κάποια στιγμή, ο φίλος της βγήκε έξω ωστόσο έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας και προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Οταν αφέθηκε ελεύθερος, επέστρεψε στο σπίτι του 58χρονου και βρήκε εκεί μέσα την κοπέλα σε πολύ κακή κατάσταση και να μην αντιδρά. Οι δύο άντρες έβγαλαν την κοπέλα στο δρόμο. Μάλιστα στην αστυνομία έχει προσαχθεί και ο φίλος της για συνέργεια.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν πρόκειται για βιασμό, ή αν η επαφή με τον 58χρονο ήταν συναινετική. Ωστόσο οι πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο 58χρονος θα κατηγορηθεί για βιασμό, καθώς η κοπέλα εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών είχε μειωμένα αντανακλαστικά κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο δράστης.

Η κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Εχει αποσωληνωθεί και η κατάστασή της είναι σταθερή.

Πηγή Πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις