Αποκάλυψη: Πως η αλβανική αστυνομία προκάλεσε το επεισόδιο που κατέληξε στην εκτέλεση του Κ. Κατσίφα

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ενώ συνεχίζεται ο σάλος για την εν ψυχρώ δολοφονία του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία, η οποία σε συνεργασία με τις αλβανικές πολιτικές αρχές προσπαθούν άρον-άρον να κουκουλώσουν την υπόθεση, μία νέα μαρτυρία κατοίκου της περιοχής και μάλιστα πρώην κοινοτάρχη, ρίχνει περισσότερο «φως» στο τι πραγματικά συνέβη τη μοιραία Κυριακή, επέτειο της εθνικής μας εορτής.

Σύμφωνα με τον Παντελή Κουρεμένο, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό, «το πρωί της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος πίνοντας τον καφέ του τον ενόχλησε η προκλητική παρουσία της της αλβανικής αστυνομίας την ημέρα της Εθνικής Εορτή και στην συνέχει η απαίτηση από την αστυνομία να κατέβει η σημαία από τον λόφο που έγινε η μάχη το 1940.

Η σημαία υπάρχει 5-6 χρόνια εκεί. Μετά από αυτό το περιστατικό, αυτός πήγε και πήρε το όπλο και στήθηκε στο μνημείο των δασκάλων που έχουν εκτελεστεί. Ανάμεσα στις δυο σημαίες και πυροβόλησε στον αέρα για να αποφορτιστεί από την πίεση να κατεβάσει τη σημαία.

Μετά έφυγε στην κορυφή του χωριού και η αστυνομία έστησε αυτή την επιχείρηση και έστησε την δολοφονία του παιδιού. Θα μπορούσε να αποφευχθεί, αν λειτουργούσε σωστά η αστυνομία. Δεν ήταν εξτρεμιστής αγαπούσε την πατρίδα και το χωριό», αναφέρει στο protothema.gr.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

 

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ

Στο μεταξύ, εντονη είναι η αστυνομική παρουσία από το πρωί στο χωριό Βουλιαράτες.

Κλιμάκιο της αλβανικής αστυνομίας, νωρίς το πρωί ανέβηκε στο σημείο της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, προκειμένου να κάνει αυτοψία.

Στο χωριό επικρατεί αναστάτωση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλβανικές Αρχές απέρριψαν το αίτημα για εξέταση της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα από Έλληνα ανεξάρτητο ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο Έλληνας ιατροδικαστής από τα Ιωάννινα ήταν έτοιμος να μεταβεί στην περιοχή, αλλά μετά την εξέλιξη αυτή ακύρωσε το ταξίδι του.

Η οικογένεια επιμένει ότι θα πρέπει να υπάρξει ανεξάρτητη πραγματογνωμοσύνη και αρνείται να παραλάβει τη σορό του προκειμένου να προχωρήσει στην ταφή.

Από χθες υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από την Αδελφότητα Βουλιαρατινών της Αθήνας, προκειμένου να μεταβεί κόσμος για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, όταν αυτή γίνει.

Πηγή Πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις