Αποκαλυψη Υμνος στο Φιλελευθερισμό το νέο κόμμα που ετοιμάζουν επιχειρηματικά συμφέροντα!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Eίναι γεγονός! Το επόμενο διάστημα θα παρουσιασθεί στους οξυδερκείς Ελληνες ψηφοφόρους το Κόμμα “17” που αποτελεί την επιτομή του Φιλελευθερισμού.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται μετά την διαπίστωση της αδυναμίας του Κυριάκου Μητσοτάκη να μετατρέψει τη χαζοΝΔ σε ένα πραγματικά Φιλελεύθερο Κίνημα καθώς παραμένει αιχμάλωτος της πελατειακής λογικής όπως είχαμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε εκ νέου στις περιπτώσεις των Μαρκογιαννάκη-Μαλέλη-Τατούλη. Η ΝΔ εξακαλουθεί να αναδύει πελατειακή μπόχα και συναγωνίζεται με τους κατσιαπλιάδες Συριζαίους για το ποιος θα φροντίσει πιο πολύ το Δημόσιο.

Χαρακτηριστική ήταν και η συνάντηση του Μητσοτάκη με τους συνδικαλιστές της ΕΡΤ τους οποίους θα αξιολογήσει χωρίς να απολύσει. Θα αξιολογήσει δηλαδή τον Καλφαγιάννη και θα τον διατηρήσει στη θέση του! Επειδή λοιπόν ο ταλαίπωρος Κυριάκος μάλλον θα αποτελέσει δεξιά παρένθεση σε περίπτωση που καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός, οι αναρχοΦιλελεύθεροι δεν έχουν να περιμένουν τίποτε από το χαζοκόμμα της ΝΔ. Γι΄αυτό και προχωρούν στην ίδρυση του κόμματος “17” με χορηγό την Apple!

To “17” θα είναι η πρώτη προσπάθεια της Apple παγκοσμίως να μπει δυνατά την διεθνή πολιτική σκηνή.

Τουλάχιστο μια ισχυρή προσωπικότητα και πακτωλός εκατομμυρίων ευρώ βρίσκεται πίσω από την δημιουργία του νέου κόμματος

Η στιγμή πλησιάζει καθώς η Ελλάδα είναι έτοιμη να σωριαστεί στα μέσα του χειμώνα και στη συνέχεια να αναγεννηθεί μέσα από την τέφρα της. Οσο ακόμη παραμένουν όρθιοι οι ανόητοι Μπαλάφες και λοιποί καφενόβιοι των κομμάτων της μεταπολίτευσης δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει τίποτε. Μόνο μία επιβεβλημένη και ολοσχερής καταστροφή θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κίνητρο πρώτα να σκεφτούν και στην συνέχεια να δράσουν οι αμήχανοι και νικημένοι Ελληνες.

Ο τίτλος “17” είναι αναφορά στους σημερινούς εφήβους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες της κρίσης και πολλοί από αυτούς επιλέγουν τον δρόμο της ξενιτιάς.

Η φιλοδοξία του νέου κόμματος είναι αυτά τα παιδιά να βρουν κίνητρα να παραμείνουν στην Ελλάδα.

Οι αρχές του κόμματος είναι τόσο ανατρεπτικές που υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να προκαλέσει με το Καλημέρα αναταράξεις στην πολιτική ζωή του τόπου και στο παρηκμασμένο κομματικό τοπίο.

Από τις πιο χαρακτηριστικές Αρχές του νέου κόμματος είναι: H απόλυτη Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και το τσάκισμα της Γραφειοκρατίας πάνω στην οποία στηρίζεται το πελατειακό κράτος.

Οι επενδύσεις στην ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ως μονόδρομος για την εθνική επιβίωση. Ειδικά στους Τομείς της Παιδείας και της Αμυνας.

Μία από τις πολλές ανατρεπτικές διακηρύξεις του νέου κόμματος είναι η ριζική αναθεώρηση της βαρύτητας της ψήφου τόσο στις εθνικές και δημοτικές εκλογές όσο και στα δημοψηφίσματα.

Με απλά λόγια δεν θα προσμετράται το ίδιο η ψήφος όλων των πολιτών της χώρας και προς αποφυγή παρεξηγήσεων η ψήφος των οικονομικά ισχυρών δεν θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.

Κάθε 2 χρόνια οι πολίτες της χώρας θα καλούνται να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο από τις απαντήσεις στο οποίο θα βαθμολογούνται από το 1-5. Με την βαθμολογία αυτή θα προσέρχονται στην κάλπη και η ψήφος τους θα “μετράει” Χ1, Χ2, Χ3, Χ4 και Χ5 ανάλογα με τον βαθμό που έχουν πιάσει στο ερωτηματολόγιο-test.Oσοι πολίτες επιθυμούν με την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών τους θα υπηρετούν χωρίς αμοιβή στο ελληνικό δημόσιο για δύο χρόνια. Θα έχουν μόνο δωρέαν σίτιση και οδοιπορικά. Οι ΑΡΙΣΤΟΙ θα βαθμολογούνται και ανάλογα με τις ανάγκες θα καλύπτουν τα κενά του Δημοσίου. Θα καταργηθεί η μονιμότητα σε όλες της βαθμίδες του Δημοσίου. Το Δημόσιο θα γίνει υπόθεση των Αρίστων.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής>

ΝΔ 25%

ΣΥΡΙΖΑ 14%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8%

ΚΚΕ 7%

ΚΙΝΑΛ 6%

ΛΑΕ-ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 5%

ΑΝΕΛ 4%

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις