Αποκαλυψη Εκλογές τον Ιανουάριο λόγω BND;

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Παρότι η γερμανική πολιτική ηγεσία στηρίζει σθεναρά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πληροφορίες που πλέον καταφθάνουν κατά ριπάς κάνουν λόγο για αποκαλύψεις που θα βάλουν φωτιά στο ελληνικό πολιτικό τοπίο. Καταλυτικό ρόλο στα στοιχεία που εμπλέκουν Ελληνες πολιτικούς τελευταίας εσοδείας σε μυστήριες διαδρομές χρήματος έπαιξε όπως όλα δείχνουν η διαβόητη Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών BND της Γερμανίας.
Και κάτι ακόμη: To γεγονός ότι πρόσωπα στα οποία έχουν ιδιαίτερη “ευαισθησία” οι Γερμανοί βρέθηκαν χωρίς ουσιαστικά στοιχεία στο μάτι του κυκλώνα από την ελληνική κυβέρνηση. Σε αντίθεση με την αναμεσημένη τροφή αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν θα προκαλέσουν πάταγο. Ηδη στο Βερολίνο βρίσκονται γερμανόφωνοι δημοσιογράφοι αντιπολιτευόμενου την κυβέρνηση Σύριζα ελληνικού μηντιακού ομίλου. Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους συμπεραίνουν ότι κρατάνε στα χέρια τους το κουμπί των πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα.


Σας θυμίζουμε ότι το περιοδικό Der Spiegel είχε εκτεταμένο αφιέρωμα στις παρακολουθήσεις της BND. Τότε στο στόχαστο της Υπηρεσίας είχαν βρεθεί το υπ. Εσωτερικών των ΗΠΑ, Πολωνίας, Αυστρίας, Δανίας και Κροατίας, οι αντιπροσωπείες των ΗΠΑ στην ΕΕ στις Βρυξέλλες καθώς και στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη. Η γερμανική υπηρεσία παρακολουθούσε κατ´εξακολούθηση τις τηλεφωνικές γραμμές του υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ, ιδίως τη γραμμή έκτακτων περιστατικών αναφορικά με ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις.

Ωστόσο το ενδιαφέρον της BND δεν φέρεται να περιορίζεται μόνο σε κυβερνητικές υπηρεσίες ξένων χωρών. Αντίστοιχες παρακολουθήσεις απέβλεπαν στην κατασκοπεία διεθνών ΜΚΟ, όπως οι Care International, η Oxfam ή η έδρα του Ερυθρού Σταυρού στη Γενεύη. Παράλληλα επί γερμανικού εδάφους αντικείμενο παρακολουθήσεων, σύμφωνα με το περιοδικό, ήταν και οι τηλεφωνικές γραμμές, η ηλεκτρονική αλληλογραφία και τα φαξ πολλών ξένων πρεσβειών και προξενείων, όπως των ΗΠΑ, Μεγάλης Βρετανίας, Σουηδίας, Πορτογαλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Αυστρία, Ελβετίας, Βατικανού αλλά και της Ελλάδας.

Πηγή Πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις