Για λίγο όνειρο ακόμα…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Κάθε φορά που η σιωπή σου ούρλιαζε, το στόμα σου φρόντιζε να σιωπά.
Κάθε στιγμή που ξανασυστηνόσουν με την αχαριστία, ένας κόσμος άκαρδος, άκομψος ξεδιπλώνονταν μπροστά σου για μία ακόμη φορά.
Σα να σε προκαλούσε να συστηθείτε πάλι από την αρχή.
Λες και προσπαθούσε να σου αποδώσει φόρο ψυχής και τιμής.
Κάτι σου αποκάλυπτε και εσύ μέσα στην αθωότητα που ήθελες να ζεις, ακροβατούσες επικίνδυνα, ζούσες παράλογα ηθικά και ρομαντικά.

Ωραίος αυτός ο κόσμος που παλεύεις να φτιάξεις.
Εντυπωσιακά καθαρός και όμορφος χωρίς ψεγάδια.
Αντρίκιος, έντιμος, με κουβέντες σταράτες και αληθινές. Δεν είχε περιττά στολίδια. Η αθωότητα και η ειλικρίνεια δεν τα χρειάζονται. Είναι από μόνες τους στολίδια.
Πάλευες και ακόμα προσπαθείς να προσαρμοστείς σε αυτόν τον ανίδεο κόσμο που στερείται παιδείας και ευγένειας.

Προχώρα μάτια μου, μην ασχολείσαι άλλο φθείρεις την άφθαρτη και ακέραιη ψυχή σου, και δεν είναι καιρός άδικά να την σπαταλάς.Ναι ξέρω, είναι δύσκολο, μα εσύ θα τα καταφέρεις, για αυτά γεννήθηκες, για τέτοιες νίκες και επιτυχίες.
Η τρέλα, η αθωότητα και η ειλικρίνεια είναι η ελπίδα αυτού του κόσμου.Μόνο αν επαναστατήσουν οι αθώοι θα έχει αξία η προσπάθεια και η θυσία.
Αλλιώς από τους άλλους τους βρώμικους, τους φθηνούς, αυτούς που λάβαρα μόνον περιφέρουν μην περιμένεις τίποτα. Αυτοί όλοι ζουν στον τρόμο μην αποκαλυφθούν οι πράξεις τους και τότε θα τους πνίξει η λυτρωτική δικαιοσύνη, από αυτή που κανείς δεν ξεφεύγει.

Προσπέρασε τους ψεύτικους επαναστάτες, αυτοί που μόνον λόγια λένε και πράξη καμία δεν κάνουν, ανίκανοι για όλα είναι. Άστους ήσυχους αυτούς, από δειλούς μην περιμένεις αλλαγή.
Έχεις δει κανέναν ακέραιο να φοβάται; Ποτέ!

Προχώρα μπροστά και άκου εκείνη την επανάσταση που κάνει η καρδιά σου με την σιωπή.
Μην δειλιάσεις στιγμή δεν σου επιτρέπεται πια.
Αυτήν την επανάσταση από καιρό την κρύβεις και την ετοιμάζεις μέσα σου.
Για αυτό σου λέω ήρθε η ώρα της ξεκίνα.

Σχετικές δημοσιεύσεις