Η Αιθουσα Κλιματιζεται > Iδού το Κράτος

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Η Παναγία Τήνου κάνει θαύματα. Ο Αγιος Νεκτάριος Αιγίνης κάνει θαύματα. Η Παναγία η Γρηγορούσα κάνει θαύματα και ουκ έστιν αριθμός των θαυματουργών Αγίων στη χώρα μας. Και δώστου πούλμαν, λεωφορεία, αεροπλάνα και βαπόρια να ξεφορτώνουν καραβάνια πιστούς στους θαυματοργούς προορισμούς. Μιλάμε για σοφή επένδυση που δεν χρειάζεται καν εξοπλισμό-το μοναστήρι να είναι καλά και η πίστης σώζει.

Δεν μιλάμε φυσικά για την εκκλησιαστική περιουσία από την εποχή του Σουλτάνου (χοτζέτια) ως τις σημερινές δωρεές των πιστών. Αραγε ο Τσίπρας ρώτησε τον Αρχιεπίσκοπο πόσα είναι τα ετήσια έσοδα της Εκκλησίας; Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος το γνωρίζει; Και γιατί η Εκκλησία δεν φροντίζει αντίστοιχα με τα έσοδα να είναι και τα έξοδα ώστε να μην την πληρώνουμε όλοι οι φορολογούμενοι; Γιατί κάθε χωριό πρέπει να έχει τον παππά του; Ποιος γνωρίζει στην πραγματικότητα το βαθύ κράτος της Εκκλησίας; Στο κάτω κάτω όσοι θεωρούν ότι πρέπει να υπάρχουν κληρικοί δημόσιοι υπάλληλοι ας τους πληρώνουν οι ίδιοι.

Είδε λοιπόν ο Τσίπρας τον Ιερώνυμο και αφού ολοκληρώθηκε η συνάντησή τους μίλησαν παραβολικά: Oι κληρικοί δεν θα είναι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά θα πληρώνονται από το κράτος! Απίστευτη πατέντα. Μία ακόμη από τις πολλές του Αλέξη.

Κι όλη αυτή η κοροιδία με φόντο έναν λαό που το τραβάει ο οργανισμός του!

Πάρτε παράδειγμα το περίφημο προσκύνημα στην Τήνο.

Πάνω από 20.000 νοματαίοι καταφθάνουν στο νησί κάθε μέρα στην διάρκεια του καλοκαιριού-κοντά στα 5.000.000 στην διάρκεια του έτους.

Μόνο ένα πλοίο μεταφέρει 2.000 πιστούς οι οποίοι καταφθάνουν το πρωί και αφού καταθέσουν τον όβολό τους στον ομώνυμο Ναό επιστρέφουν το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Οι φωτογραφίες και το κείμενο που μας έστειλε αναγνώστης ο οποίος υπογράφει Θεϊκός Μαρκήσιος είναι από την Κυριακή 1 Οκτωμβρίου 2017!

Μόνο από ένα πλοίο αποβιβάστηκαν 1.000 νοματαίοι με προορισμό την Παναγία της Τήνου.

(Δεν υπάρχει σωτηρία-άλλοι 20 αιώνες μνημόνια)

Ενας πρόχειρος υπολογισμός της ιερής μπίζνας αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ.

Κόβονται αποδείξεις στο ναό για τα τάματα, τα κεράκια, τα σταυρουδάκια και διάφορα άλλα αξεσουάρ της πίστης;

Ποιος διαχειρίζεται αυτό το ταμείο;

Ποιος ελέγχει τους διαχειριστές του ταμείου; Μιλάμε για τρελή κασαδούρα. Που πάνε αυτά τα λεφτά σε μια χώρα που έχει καμμιά 10.000 παπάδες περισσότερους από γιατρούς.

Ποιός (όνομα και επώνυμο) μετράει κάθε βράδι την κασαδούρα;

Που πηγαίνουν αυτά τα λεφτά;

Γίνεται κατάθεση σε τράπεζα ή μήπως διακινούνται οδικώς και ποιοι είναι οι αποδέκτες;

Ποιοι εκδότες και λοιποί άνθρωποι των ΜΜΕ (και διαδικτυακών) εμπλέκονται στην υπόθεση;

Θα ακολουθήσουν αυτό που λέμε συγκλονιστικές αποκαλύψεις;

Καταλήγει (η κασαδούρα) στην Μονή Πετράκη ή κάπου άλλου;

Ποιοί κρατάνε το Ταμείο της Παναγίας της Τήνου;

Που δίνουν λογαριασμό;

Γιατί άνδρες του ΣΔΟΕ ντυμένοι πιστοί δεν κάνουν ντου στο Ναό ώστε να ακολουθήσουν την διαδρομή του χρήματος;

Δεν είναι κρίμα να μην πηγαίνουν τα λεφτά στα ταμεία του Σύριζα ώστε να κάνουν καμμιά αποτρίχωση και οι αγνές Συριζοπούλες αντί να κατευθύνονται σε μυστήριες και άγνωστες τσέπες.

Ποιος παίρνει την κασαδούρα της μέρας. Τα δηλώνει στην Εφορία; Κόβονται αποδείξεις;Πηγή Πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις