Ιδού που μπορεί να οδηγήσει η βεντέτα Ρουβίκωνα-Αστυνομικών

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Επειδή αρκετό καουμπουλίκι κυκλοφορεί τόσο ανάμεσα στους αστυνομικούς που πάνε με παπάκια έξω από τα σπίτια των Ρουβικώνων όσο και από τους Ρουβίκωνες που έχουν ξεσαλώσει, καλούμε και τους μεν και τους δε να δουν με προσοχή το video της δολοφονίας του επιχειρηματία Μακρή στη Βούλα.

Μόνο 5 δετερόλεπτα είναι αρκετά ένας αποφασισμένος να σε στείλει να δεις τα ραδίκια ανάποδα.

Η βεντέτα αστυνομικών και ρουβικώνων με φόντο ένα γελοίο τραβεστί, διεφθαρμένο, ανυπόληπτο πελατειακό κράτος είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσει σε μια τέτοια εξέλιξη: Ενας τρελαμένος αστυνομικός να φορέσει μια κουκούλα και να καθαρίσει κάνα ρουβίκωνα ή κάποιος τρελαμένος ρουβίκωνας να αδειάσει μερικές σφαίρες σε κάποιον αστυνομικό.

Τι σημασία έχει αν μετά, για μια βδομάδα, θα καίγεται η Αθήνα;

Το γεγονός είναι ότι κάποιους θα τους κλαίνε οι μανάδες τους και άντε να βρει τον δολοφόνο η ελληνική δικαιοσύνη και να τον τιμωρήσει.

Γι΄αυτό και συστήνουμε στους τζάμπα μάγκες και από τις δύο πλευρές να ηρεμήσουν καθότι μια νύχτα μπορεί να πεταχθεί μια σκιά πίσω από τους θάμνους και να τους γεμίσει κουμπότρυπες…Αρκετά πια με τα καουμποιλίκια των μεν και των δε με φόντο ένα γελοίο κράτος….

Αναγνώστης

Πηγή Πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις