Ο 15 Κυρίως Πιάτα στάθηκε Μητέρα Τερέζα για τους Δημοσίους υπαλλήλους, τους δανειστές και τους κοτζαμπάσηδες

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Η ολική επαναφορά του γιγαντιαίου δημοσίου των 1.000.000 υπαλλήλων είναι ξανά εδώ. 1 εκατ. δημόσιοι υπάλληλοι -στην πλειοψηφία τους κηφήνες -στην υπηρεσία του πρωθυπουργού 15 Κυρίως Πιάτα και 4 διαφορετικά είδη πρωινού.

Εναν πρωθυπουργό που στηρίζουν με μανία οι δανειστές και οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες.

Ακόμη και ο Βέμπερ του Λαικού Κόμματος έπλεξε το εγκώμιο του 15 Κυρίως Πιάτα, ενώ τα σάλια του Μοσκοβισί και του Πάιατ για τον 15 Κυρίως Πιάτα γίνονται ορμητικό ποτάμι που θα μας πνίξουν όλους εμάς τους υπόλοιπους.

Ο 15 Κυρίως Πιάτα είναι ο Θεός των κηφήνων δημοσίων υπαλλήλων που αρνούνται να αξιολογηθούν.

Είναι ο Θεός των εγχώριων κοτζαμπάσηδων που διαπλέκονται με το δημόσιο.

Είναι ο Θεός της Μέρκελ και των υπολοίπων καιροσκόπων δανειστών οι οποίοι είναι με τη σειρά τους τόσο άθλιοι που μετά από 3 μνημόνια και 10 χρόνια λιτότητας δεν αντιμετώπισαν τα 200 δις κόκκινα δάνεια αλλά τα έκρυψαν κάτω από το χαλί.

Είναι τόσο άθλιοι ώστε επέτρεψαν να παραμείνει διεφθαρμένο το ελληνικό δημόσιο, επέτρεψαν να παραμείνει διαπλεκόμενο με τους εγχώριους ολιγάρχες, επέτρεψαν στους Καλφαγιάννηδες, στους Ρίζους Ρίζους και στους Φωτόπουλους να μην περάσουν από καμμία διαδικασία αξιολόγησης.

Αυτό το διεφθαρμένο δημόσιο στο πρόσωπο του 15 Κυρίως Πιάτα βρήκε τον Πατερούλη του.


Αναρωτιέται κανείς τι σόι επικεφαλής της ΕΚΤ είναι ο Ντράγκι όταν επί τόσα χρόνια κάνει τα στραβά μάτια για την πυρηνική βόμβα των 200 δις κόκκινων δανείων στις ελληνικές τράπεζες.

Αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν η Μέρκελ να δανείζει ένα διεφθαρμένο πελατειακό κράτος και τα δάνεια αυτά που αποπληρώνει με αίμα ο ελληνικός λαός να γίνονται πλουμιστοί μισθοί για τους δημοσίους υπαλλήλους και πάσης φύσεως σατυροβαρκάρηδες αχαμνοξύστες του Δημοσίου.

Αυτή η Ευρώπη, η Ευρώπη της ανοχής στους εγχώριους κοτζαμπάσηδες, στο διαπλεκόμενο κράτος, στην σαπισμένη δικαιοσύνη ήταν για πολλούς από μας σκέτη απογοήτευση.

Κρίμα…

Πηγή πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις