Απιστευτο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ > Μετέτρεψαν την πρώην Miss El Paso σε τρολ του Σύριζα!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Oι Συριζαίοι κατσιαπλιάδες της εξουσίας είναι ταγαροθρασείς και σατυροβαρκάρηδες αχαμνοξύστες που δεν κολώνουν μπρος σε τίποτε.

(Τι να τα κάνεις άλλωστε δύο χιλιάρικα αφού θα τα σπαταλήσεις; Λες και πρέπει τα χιλιάρικα να τα κάνεις εικόνισμα! Γιατί δεν κάνει την ίδια ερώτηση ο Τσίπρας στον ευρωβουλευτή Παπαδημούλη για παράδειγμα;)

Τέλος πάντων μία ακόμη απόδειξη του ταγαροθράσους των βλαμμένων Συριζοτρόλ είναι η λαθροχειρία με ξένες φωτογραφίες από ωραίες γκόμενες που βάζουν σε ψεύτικα προφίλ!

Ακόμη και την πρώην Miss El Paso, Lorena Tavera-κεντρική φωτό, μετέτρεψαν σε Συριζοτρόλ καθότι οι πραγματικές συριζαίες είναι αξούριστες και με κυταρρίτιδα.Σύμφωνα με πληροφορίες η Lorena Tavera όταν ξέμπλεξε από τις περιπέτειες που είχε με το Νόμο έκανε αγωγή στον Σύριζα και ζητάει 3 εκατ. ευρώ για την πλαστοπροσωπία της!

Παλαιότερο ρεπορτάζ της Lifo (με το δίκιο τους οι συντάκτες της απόρησαν για τις καλλονές ταγαροσυριζοπούλες) έψαξε τις φωτογραφίες που είχαν οι φιλοσυριζαίες φωτογενείς κοπέλες και ανακάλυψε πως έχουν κάτι κοινό…

Ριτουϊτάρουν ζωάκια και ανέκδοτα, κυρίως όμως προωθούν κι υποστηρίζουν δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, tweets της Φαιναρέτης Ρωμανού, του Δαπέργολα και όποιου άλλου βρίζει την ΝΔ.

Επίσης, καταγγέλλουν πως οι αντίπαλοί τους χρησιμοποιούν «τρολς» για να κάνουν επιθέσεις. Εμμονή όλων αυτών των κοριτσιών είναι «τα πληρωμένα παπαγαλάκια της ΝΔ» και δεν έχουν σ’ αυτό άδικο.

Συχνότατα πάντως τα κορίτσια της Αριστεράς συντονίζονται και ριτουιτάρουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Ας πούμε όταν πρωτομπήκα ταυτόχρονα σε τρεις απ’ αυτές είδα πάνω-πάνω: Το ίδιο ξεκάρφωτο, ξεκαρδιστικό (not) τουίτ για μαστίχες, και ένα τουίτ της Φαιναρέτης Ρωμανού που κράζει τον Μουρούτη της ΝΔ.

Ελίζα

eliza-1300-1

Μαρία

maria-1300

Ερριέτα

erieta-1300

Μόνο που απ’ ό,τι φαίνεται, αυτές οι φωτογενείς κοπέλες με τα ελληνικά ονόματα και την αριστερή συνείδηση έχουν κάτι κοινό: Μάλλον δεν υπάρχουν.

Ή μάλλον υπάρχουν αλλά όχι στην Ελλάδα. Τώρα ίσως βρίσκονται σε κάποια μακρινή φυλακή – πάντως σίγουρα η τελευταία έγνοια τους είναι ο Μουρούτης ή ο Παππάς.Με ένα image search στο google οι φωτογραφίες τους έδειξαν ποιες είναι στην πραγματικότητα:

Η Ελίζα Λυμπεροπούλου που καίγεται για τις εξελίξεις στην ΝΔ…

lymperopoulou-1300

…είναι στην πραγματικότητα η πρώην Μις Ελ Πάσο, και η φωτογραφία της είναι απ’ τη σύλληψή της.

Η γλυκιά Ερριέτα Γεωργίου που αγωνιά αν μας τρώει λεφτά ο Μουρούτης…

iou-13900

…συνελήφθη και αυτή για άγνωστο έγκλημα, και η φωτογραφία της υπάρχει σε ξένο φωτοάρθρο με τίτλο Glamour Mug-shots

Τέλος, η μελαγχολική Μαρία Σταυρίδου που υψώνει το ανάστημά της εναντίον του Μουρούτη…

stayr-1300

λέγεται Nicole Diez Diamond και συνελήφθη κι αυτή (βλέπουμε και τη διεύθυνσή της για όποιον θέλει να τη συναντήσει).

Και τι πλάκα που, τελικά, οι κοπέλες αυτές είναι στ’ αλήθεια ένοχες – και όχι μόνο ως «πληρωμένα (;) παπαγαλάκια» της κυβέρνησης…

Πηγή Πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις