Εκτακτο δελτίο… Θα χιονίσει και τοπικά στο Da Capo

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Στο έλεος του Ραφαήλ η χώρα. Έρχεται αγριεμένη η Σοφία με πολικές θερμοκρασίες. Μπορεί να χιονίσει και τοπικά στο Da Capo.. Οι δημόσιοι υπάλληλοι της ΕΜΥ συνεχίζουν να τρομοκρατούν τον κόσμο με τις μουσαντένιες προβλέψεις τους-κάτι σαν το Metro του Τσίπρα. Ο τρόμος προφανώς οφελεί το καθεστώς-ακόμη και ο Σγουρίδης ήπιε μια ρακί παραπάνω και έκανε λόγο για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Aπό τη στιγμή που οι τύποι τοποθετούν μακέτο εκδοτήρια εισιτηρίων για επικοινωνιακούς λόγους, οι ίδιοι και ο στρατός των κρατικοδίαιτων δημοσίων υπαλλήλων είναι ικανοί για όλα.

Αυτού του είδους οι προβλέψεις των μετεωρολόγων φέρνουν λεφτά στις τσέπες όσων πουλάνε πετρέλαιο ενώ έχουν επιπτώσεις ακόμη και στις ανθρώπινες σχέσεις μια και πολλοί άνθρωποι αναβάλλουν ταξίδια ή τροποποιούν το πρόγραμμά τους εξαιτίας των προβλέψεων της υπηρεσίας. Ασε που διάφοροι ανεξάρτητοι μετεωρολόγοι κομπογιαννίτες οργιάζουν στα social media. Πρόκειται για επικίνδυνα νούμερα σε συνδυασμό με τα ΜΜΕ που φιλοξενούν τις προγνώσεις τους.
Η προβολή αυτού του είδους των πεπετζίδικων προγνώσεων της ξιπασμένης ΕΜΥ θυμίζει την προβολή που είχαν οι κινδυνολογίες του διαβόητου KEEΛΠΝΟ για διάφορες γρίπες που έστελναν τους γονείς στα φαρμακεία για να θησαυρίζουν οι φαρμακέμποροι. Το ΚΕΕΛΠΝΟ έσπρωχνε λεφτά στα ΜΜΕ για προβάλουν τις τρομολάγνες ανακοινώσεις του και να στέλνουν τους πολίτες στα φαρμακεία. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν με τις αναξιόπιστες προγνώσεις των πεπετζήδων μετεωρολόγων.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Σχετικές δημοσιεύσεις