Με το Λιμενικό στη Σαμοθράκη ΣΥΡΙΖαίοι για να χειροκροτήσουν τον Τσίπρα!(Photos)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Η αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ να δείξει ότι έχει ακόμα στο πλευρό του τον κόσμο είναι μεγάλη και αποδεικνύεται σε κάθε δημόσια εμφάνιση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα και στις κακοστημένες φιέστες με επιστράτευση χειροκροτητών.

Την περασμένη Κυριακή τα κομματικά στελέχη που οργανώνουν τις εμφανίσεις του πρωθυπουργού, ξεπέρασαν κάθε όριο, στέλνοντας ΣΥΡΙΖΑίους στη Σαμοθράκη, όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τα Θεοφάνεια με πλοίο του Λιμενικού και προφανώς με έξοδα του ελληνικού δημοσίου για να τον χειροκροτήσουν!

evrosn

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «evros-news» ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, Μενέλαος Μαλτέζος, ενημέρωσε τα μέλη του κόμματος στο νομό, πως έχει δρομολογηθεί το «Γαύδος» για την μεταφορά το πρωί της Κυριακής και επιστροφή στη συνέχεια, όσων επιθυμούν να βρεθούν στο νησί για να χειροκροτήσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

tsias

O πρωθυπουργός πήγε στη Σαμοθράκη για τον εορτασμό των Θεοφανείων με ελικόπτερο Chinook της Αεροπορίας Στρατού συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα, τον υφυπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό και τον αρχηγό ΓΕΑ, αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλο.

cinosu

https://www.lykavitos.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις