ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! «Ο Τσίπρας είναι ίδιος ο Τζορτζ Κλούνεϊ»

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Από το 2015 που ανέλαβε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι γνωστό ότι από το Κοινοβούλιο έχει περάσει ότι πιο γελοίο έχει υπάρξει στην μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας. Ποιους να πρωτοθυμηθούμε;

Όχι ότι οι προηγούμενοι έφεραν προκοπή στη χώρα. Τα ίδια σκ@τ@ ήταν αλλά ας πούμε ότι υπήρχε ένας κοινοβουλευτικός διάλογος επιπέδου. Είναι πραγματικά λυπηρό για αυτή τη χώρα που επέλεξε διαταραγμένους ανθρώπους να εκπροσωπήσουν το λαό. Μία από αυτούς είναι αυτή η τρελή μπαμπόγρια η Μεγαλοοικονόμου που κάποιοι την ψήφισαν κιόλας για να μπει στη Βουλή. Μια λυπηρή παρουσία που μόνο για τις lifestyle στήλες αξίζει.

Ένα ακόμα επεισόδιο του… αστερισμού Μεγαλοοικονόμου που ζει και υπομένει η χώρα ζήσαμε το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Μαρτίου με την συνέντευξη της στην εκπομπή του Π. Κωστόπουλου στο Open. Δεν θα αναπαράγουμε τις γελοίες φράσεις που χρησιμοποίησε για οτιδήποτε βλακώδες υπάρχει στη χώρα. Αρκεί να σας πούμε ότι πήγε εκεί για να παρομοιάσει τον Τσίπρα με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Ευχή όλων μας είναι να περάσουν όλοι αυτοί οι τύποι σαν τη Μεγαλοοικονόμου στην ανυποληψία και στο περιθώριο στις επερχόμενες εκλογές. Η χώρα δεν αντέχει άλλους τρελούς βουλευτές.

Πηγή Πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις