Μεγαλοοικονόμου: «Τρέφω έρωτα… πλατωνικό για τον Τσίπρα»

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

«Είναι το άτομο που με εκφράζει», πρόσθεσε, και για να μην μείνει καμία αμφιβολία να αιωρείται πρόσθεσε: «Δεν θα πάω αλλού. Τσίπρας και ξερό ψωμί».
«Έχω αγάπη για τον Αλέξη Τσίπρα… πλατωνική αγάπη, μην παρεξηγηθούμε κιόλας…». Με αυτή τη φράση απάντησε η Οεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στην ερώτηση αν θα άφηνε τον ΣΥΡΙΖΑ για να πολιτευτεί με τη ΝΔ ή με άλλο κόμμα, σε περίπτωση που της γινόταν πρόταση.

«Είναι το άτομο που με εκφράζει», πρόσθεσε, και για να μην μείνει καμία αμφιβολία να αιωρείται πρόσθεσε: «Δεν θα πάω αλλού. Τσίπρας και ξερό ψωμί».


Η σκηνή εκτυλίχθηκε μέσα στο στούντιο της πρωινής εκπομπής του Σκάι. Στο πάνελ βρισκόταν και ο Δημήτρης Καμμένος ο οποίος της έκανε on air της εξής δελεαστική πρόταση: «Φύγε από τον Αλέξη κι έλα σε μένα. Ταύροι (σ.σ. στο ζώδιο) είμαστε και οι δύο». «Ταύρος κι εσείς; Ωωωω, δεν ταιριάζουμε, ταύροι μέσα σε υαλοπωλεία», απάντησε γελώντας η κ. Μεγαλοοικονόμου.

Πάντως, έσπευσε να διευκρινίσει ότι ακόμη δεν έχει δεχτεί πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Εάν μου πει ο πρωθυπουργός «δεν θα σας συμπεριλάβω στο ψηφοδέλτιο», μπορεί να μου μείνει μια πικρία αλλά δεν θα πέσω του θανατά. Εάν το θεωρεί σωστό, τι να κάνω, να τον πιάσω να τον κρεμάσω; Δεν έκανα καμία συμφωνία όταν πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ, πήγα με την καρδιά μου», είπε.

Δεν ξέρω ποια είναι η Λοϊζου… Δεν με εκφράζει»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η κ. Μεγαλοοικονόμου ερωτήθηκε και για την επίμαχη υποψηφιότητα της Μυρσίνης Λοΐζου για τις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Η βουλευτής ισχυρίστηκε ότι… δεν γνωρίζει καν την ύπαρξη της κ. Λοϊζου (παρά τον σάλο που έχει ξεσπάσει την τελευταία εβδομάδα). Στο σημείο εκείνο φρόντισε να την ενημερώσει εν τάχει ο Δ. Καμμένος, για να έλθει λίγο μετά η τοποθέτηση της κ. Μεγαλοοικονόμου: «Η Λοΐζου εμένα δεν με εκπροσωπεί. Αν τη θέλει ο πρωθυπουργός, ας την βάλει».

Η ίδια υποστήριξε, μάλιστα, ότι «βλέπω τον κόσμο να έχει κάνει μια μεγάλη στροφή και βλέπει τα θετικά πράγματα που έχουν γίνει». Ερωτηθείσα, τέλος, για το κινεζικό «μπλόκο» σε ελληνικά μακεδονικά προϊόντα λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «εάν δεν τηρούν τη Συμφωνία των Πρεσπών οι άλλοι δεν θα μπουν στην ΕΕ».

Σχετικές δημοσιεύσεις