ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Την προγραμματισμένη επίσκεψή της, αύριο, στην Τρίπολη για την επέτειο της 25 Μαρτίου ακύρωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, – λίγες ώρες μετά τον Νίκο Παππά στη Λάρισα – σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.


Μόλις λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση ότι ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς ακυρώνει την προγραμματισμένη επίσκεψή του στη Λάρισα, επικαλούμενος οικογενειακός λόγους, η Κατερίνα Παπακώστα φέρεται με βάση την ανάρτηση του κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου να έχει ακυρώσει και αυτή την αυριανή παρουσία της στην ομώνυμη πόλη της Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει στο facebook: «Η κ Παπακώστα ακύρωσε την παρουσία της στη αυριανή παρέλαση στην Τρίπολη!»

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει οι αποδοκιμασίες κατά στελεχών της κυβέρνησης για την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, ακόμα και στο εξωτερικό (σ.σ. το περιστατικό με τον κ. Βαρεμένο στη Μελβούνη), με την τελευταία να έχει λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας με χιλιάδες αστυνομικούς, στις παρελάσεις, όπου παρίστανται υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Σχετικές δημοσιεύσεις