Θα τα πούμε στους δρόμους, αυτές τις περίεργες νύχτες, όταν όλοι κοιμούνται…

  • 19
  •  
  •  
  •  
  •  

Είναι μια από αυτές τις νύχτες. Νοιώθεις την ανάγκη να βγεις έξω μόνος, και να περπατήσεις, όπως συνηθίζεις. Το πλεονέκτημα αυτής της ενέργειας είναι ότι βλέπεις μια διαφορετική όψη της πόλης που ζεις, παρατηρείς τον κόσμο και σκέφτεσαι τα μελλοντικά σου σχέδια.

Δεν είναι κακό να το κάνεις αυτό, γιατί προσωπικά πιστεύω ότι το να περπατά κανείς μόνος αποκτά την ισχυρότερη κατεύθυνση και λαμβάνει τις καλύτερες αποφάσεις που του αρμόζουν. Μερικές φορές μπορεί να νοιώσεις οτι δεν υπάρχει αρκετή υποστήριξη, αλλά αν κοιτάξεις λίγο καλύτερα τριγύρω σου, θα διαπιστώσεις ότι όλα αυτά που σε περιστοιχίζουν, είναι εκεί για σένα και μόνο. Και για μια στιγμή ίσως και να σου ανήκουν! Πρώτα από όλα η μουσική στα ακουστικά σου. Παίζει για σένα, γεγονός που μόνο του, μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα και φυσικά κάνει τη διαφορά.

Δεν θα πρέπει να φοβάσαι να περπατήσεις μόνος για να πετύχεις τα όνειρα σου και τους στόχους και πάντοτε, έχε στο νου σου, οτι άλλο πράγμα η μοναξιά και άλλο η μοναχικότητα. Το να είσαι μοναχικός άνθρωπος και να κάνεις πλάνα για τη ζωή σου δεν πάει να πει, ότι είσαι και μόνος.
Οπότε προχώρα μπροστά και άρπαξε τη ζωή σου. Άρπαξε αυτό που λαχταράς και σου ανήκει. Μην ξεχνάς οτι αυτοί που ξεκίνησαν να περπατούν μαζί σου, δεν σημαίνει οτι θα φτάσουν στο τέρμα δίπλα σου.

Θα τα πούμε στους δρόμους, αυτές τις περίεργες νύχτες, όταν όλοι κοιμούνται…

Σχετικές δημοσιεύσεις