Σκληρές κουβέντες Τράγκα : «O Tσίπρας είναι ο αντίχριστος – Θέλει να σβήσει το DNA του Έθνους»

  • 57
  •  
  •  
  •  
  •  

Τα όσα δεινά έχει φέρει, ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με την πολιτική παρέα, στην χώρας μας και τον ελληνικό λαό ανέπτυξε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος είπε τα εξής:

«Αυτές τις ημέρες μην ξεχνάμε ότι ο Τσίπρας πρόσβαλε το κυρίαρχο θρήσκευμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε είτε είμαστε της εκκλησίας είτε όχι, ότι ο Τσίπρας πρόσβαλε ευθέως το κυρίαρχο θρήσκευμα και χλεύασε πολλές φορές τους πιστούς που διαμαρτυρήθηκαν για την Μακεδονία, τους είπε γραφικούς και γελοίους. Κακά τα ψέματα προσβάλει με την παρουσία του στο πολιτικό σκηνικό όλο το θρησκευόμενο πλήθος. Είναι αντίχριστος και δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική ιστορία και τα εθνικά σύμβολα. Ένας τύπος που δεν πάταγε στην τάξη του δεν θα μπορούσε να ξέρει ποτέ ελληνική ιστορία.

Είναι αντίχριστος μην το ξεχνάτε, άθεος σε όλες τις πράξεις της ζωής του, που απέρριπτε τα πάντα γύρω από την ορθοδοξία και την θρησκεία μας και έτσι θέλησε να σπάσει τα δεσμά της εκκλησίας. Αθεΐα, εξάλειψη των εθνικών συμβόλων, προώθησε τη μη γνώση ιστορικών κειμένων για την επανάσταση, για τους αρχαίους συγγραφείς. Θέλησε να σβήσει από το μυαλό και το DNA την ιστορία του Έθνους. Απαλείφει και μικραίνει την ιστορία στα βιβλία θέλει να αμβλύνει την πίστης μας και να την εξαφάνιση. Θέλει να φτιάξει μια κοινωνία ξενών. Αυτός είναι ο αντίχριστος, ο οποίος έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν αντίχριστο. Είναι ψεύτης, έχει την παραπλάνηση, την υποκρισία, προβατόμορφος λύκος, λειτουργεί και κινείται όπως ένα μεγάλος ανθέλληνας, όπως ένας εγκάθετος. Είναι ώρα να αποτινάξουμε τον άθεο τον αντίχριστο, τον ανθέλληνα.»

Πηγή Πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις