Χαμός στην απολογία Λυκουρέζου – Ανεβασμένοι οι τόνοι ανάμεσα σε ανακριτή και συνηγόρο υπεράσπισης

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Η απολογία του ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου άρχισε μέσα σε κλίμα έντασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οειδικός ανακριτής φέρεται να απαίτησε από τον συνήγορο υπεράσπισης του κ.Λυκουρέζου…
Θρασύβουλο Κονταξή, να απενεργοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο. Ο συνήγορος υπεράσπισης όμως διαμαρτυρήθηκε λέγοντάς ότι αυτό δεν προβλέπεται από κανένα κανονισμό και ανέφερε ότι ήδη έχει ενεργοποιήσει την αθόρυβη λειτουργία στο κινητό του τηλέφωνο.


Χαμογελαστός ο Λυκουρέζος -Στο πλευρό του οι δικοί του άνθρωποι Από νωρίς στο Εφετείο βρέθηκαν οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου προκειμένου να σταθούν στο πλευρό του. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη σύντροφό του Νατάσα Καλογρίδη ΦΩΤΟ η οποία από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του του συμπαραστέκεται.

Στο Εφετείο βρέθηκαν η κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ποινικολόγου Ιάσωνας και Μαρίνα Λυκουρέζου-Καριολάνο, καθώς και η κόρη της Ζωής Λάσκαρη Μάρθα Κουτουμάνου και και η εγγονή του Ζένια. Μάλιστα η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει ενώ έξω από το γραφείο

Ο κ.Λυκουρέζος πέρασε το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή στον 7ο όροφο του Εφετείου χαμογελαστός και κρατώντας έναν μεγάλο πορτοκαλί φάκελο. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Νωρίτερα είχε οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή και ο δεύτερος δικηγόρος, που κατηγορείται για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών Θοδωρής Παναγόπουλος.

Πηγή πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις