H σιωπή των αμνών

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Eίναι ίσως μία από τις μεγαλύτερες βαρβαρότητες του Ελληνα λαού που αποδεικνύει πόσο βαθιά επηρεασμένο είναι το δήθεν καθαρό DNA της ελληνικής φυλής από την Τουρκοκρατία αλλά και τους κατά καιρούς κατακτητές που πέρασαν από αυτό εδώ το βαλκάνιο οικόπεδο. Μιλάμε για την ανηλέητη σφαγή των αρνιών για να γιορτάσουμε υποτίθεται το Πάσχα και την ανάσταση. Ολη η αμορφωσιά σε συνδυασμό με την βαρβαρότητα σε ένα τρομακτικό έθιμο. Ενα έθιμο που περνάει από γενιά σε γενιά άσκεφτα και απαίδευτα σαν θέσφατο. Να προχωράς δηλαδή σε μαζικούς σφαγιασμούς ζώων για να γιορτάσεις υποτίθεται τη δική σου ανάσταση…


Στο τέλος το μόνο που καταφέρνεις είναι να σκάσεις από το φαί και το ποτό-δεν είναι λίγοι οι θάνατοι στη διάρκεια του Πάσχα των οξυδερκών Ελλήνων βαρβάρων.

Τόσο αίμα αθώων ζώων γίνεται σπονδή στη σαπιοκοιλιά του Ελληνα λαού ο οποίος στο μεταξύ εξακολουθεί να αναπαράγεται επικίνδυνα με την έννοια ότι ο κάθε Μπάμπης και Σούλα είναι αποφασισμένοι να φέρουν τον απόγονό τους στο κόσμο λες και θα στερηθεί ο πλανήτης το φωτεινό μυαλό εάν ο Μπάμπης με τη Σούλα δεν τεκνοποιήσουν ένα κακάσχημο μωράκι που θα γίνει κακάσχημος άνθρωπος (εσωτερικά και εξωτερικά) καθώς θα μεγαλώνει και θα συμμετέχει κι αυτός στις θυσίες των ζώων.

Φυσικά και αυτά γίνονται καθημερινά-τα κρεοπωλεία δεν είναι παρά τόποι εγκλήματος κατά της ζωής ανυπεράσπιστων ζώων αλλά και της αισθητικής μας. Μια κάποια εξήγηση της βαρβαρότητας επιχειρήσαμε να δώσουμε σε παλαιότερο άρθρο μας με αφορμή την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους.

Δεν φταίνε οι δύο στρατιωτικοί μας, o Aγγελος και ο Δημήτρης, που έπεσαν στην ενέδρα των Τούρκων. Δεν φταίνε ούτε οι ανώτεροί τους, ούτε ο πολιτικός τους προιστάμενος Πάνος Καμμένος. Δεν φταίει καν ο Τσίπρας- για να είμαστε δίκαιοι.

Φταίει το γεγονός ότι γεννήθηκαν Ελληνες και κυρίως το ότι γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Από την στιγμή που κάποιος γεννιέται στην Ελλάδα είναι πολύ άτυχος. Πρόκειται για μεγάλη κακοτυχία το να γεννηθείς Ελληνας. Πάμε παρακάτω.

Ολα ξεκινούν από την στιγμή που ένα νιόπαντρο ζευγάρι ακούει τις προτροπές του περιβάλλοντος:

-Τι γίνεται; Δεν θα κάνετε ένα παιδάκι; Γιατί καθυστερείτε;

Ολοι σχεδόν από όσους προτρέπουν το ζευγάρι χρησιμοποιούν αυτή τη φράση και θα σας εξηγήσουμε το γιατί.

Γιατί ακόμη και οι ίδιοι που προτρέπουν το ζεύγος να φέρει στον κόσμο έναν άνθρωπο τρέμουν στην ιδέα της συμβουλής τους. Ετσι λένε:

-Δεν θα κάνετε ένα παιδάκι;

Μα δεν πρόκειται απλά για ένα παιδάκι. Αλλά για έναν άνθρωπο. Απλά η λέξη παιδάκι ακούγεται χαριτωμένη και ανώδυνη. Κάτι σαν την λέξη “τιμούλα” που χρησιμοποιούν οι πωλήτριες όταν έρχεται η ώρα να πληρώσει η πελάτισσα τα πανάκριβα παπούτσια της.

Δεν πρόκειται λοιπόν απλά για ένα “παιδάκι” αλλά για έναν άνθρωπο. Αν για να εξηγήσουμε την δημιουργία του ανθρώπου κάποιοι χρειάστηκε να εφεύρουν τον Θεό αντιλαμβάνεστε ότι το να φέρεις στον κόσμο έναν άνθρωπο προυποθέτει μια θεική διάσταση που δεν έχουμε πεισθεί ότι την διαθέτει το νιόπαντρο ζεύγος Μπάμπης-Σούλα.

Ο Μπάμπης-Σούλα λοιπόν με τις προτροπές του περιβάλλοντος φέρνουν στην Ελλάδα έναν άνθρωπο, ο οποίος με το καλημέρα σχεδόν περνάει την οδυνηρή παγανιστική διαδικασία της βάπτισης στον ωκεανό της ηλιθιότητας, της ανοησίας, και της αφασίας ενός καθυστερημένου λαού.

Χωρίς να δίνουμε δεκάρα για το γεγονός ότι και κάποιοι άλλοι βλαμμένοι λαοί βαπτίζουν τα παιδιά τους με παρόμοιο τελετουργικό θα σταθούμε στο γεγονός της ύπαρξης της Εκκλησίας.

Πόσο βλαμμένος πρέπει να είναι ένας λαός που επιτρέπει να κυκλοφορούν ανάμεσά τους μαυροφορεμένα σκιάχτρα (παπάδες, αρχιεπίσκοποι, κλπ) που υποδύονται τους διαμεσολαβητές του Θεού χωρίς ο Θεός (εάν υπάρχει) να τους έχει δώσει καμμία άδεια ή εξουσιοδότηση γι΄αυτό.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός ότι στις περισσότερες Εκκλησίες του κόσμου τα οικονομικά και σεξουαλικά σκάνδαλα είναι η 2η φύση τους για να μην πούμε η κυρίαρχη.

Οι Μπάμπης-Σούλα λοιπόν φέρνουν έναν άνθρωπο στην Ελλάδα για τον οποίο μία από τις πρώτες παραστάσεις θα είναι οι ιερείς. Καθώς ο άτυχος απόγονος του Μπάμπης-Σούλα μεγαλώνει τίποτε γύρω του δεν του διδάσκει την αξία της πειθαρχίας, της χρήσιμης γνώσης, της επιμονής, της αέανης προσπάθειας, της αξιοποίησης του μυαλού αλλά και του σώματος.

Καθώς ο απόγονος Μπάμπη-Σούλας μεγαλώνει διαπιστώνει ότι κάποιες από τις κυρίαρχες “ιδεολογίες” της κοινωνίας στην οποία μεγαλώνει είναι το αούα, το αραλίκι με τους κολλητούς στα καφέ, το ότι από την στιγμή που τον έφεραν στον κόσμο οι πάνσοφοι Μπάμπης-Σούλα οφείλει το κράτος και η κοινωνία να του βρουν δουλειά, να τον προικίσουν με μόνιμο μισθό και πάει λέγοντας.


Από τα μπαλκόνια των δημαγωγών πολιτικών αρχίζει πολύ νωρίς να ακούει υποσχέσεις για δουλειές, αυξήσεις μισθών, συντάξεων και πάει λέγοντας.

Αποτέλεσμα οι απόγονοι του Μπάμπης-Σούλα να εκπαιδεύονται στην κυρίαρχη ιδεολογία του αούα που χαρακτηρίζει την ελληνική κοινωνία.

Δηλαδή επειδή ο Μπάμπης-Σούλα έκαναν την μαλακία να φέρουν εξίσου οξυδερκείς με τους ίδιους απογόνους θα πρέπει το κράτος (δηλαδή οι υπόλοιποι βλαμμένοι φορολογούμενοι) να αναλάβουν να τους εξασφαλίσουν τα προς το ζειν.

Επειδή όσο πιο βλαμμένοι είναι δύο νιόπαντροι στην Ελλάδα με τόση μεγαλύτερη ευκολία φέρνουν στον κόσμο οξυδερκείς ανθρώπους σαν και δαύτους μπορείτε να αντιληφθείτε γιατί μιλάμε για έναν βλαμμένο, ανοργάνωτο, απείθαρχο και κατσιαπλιά λαό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλοι λαοί είναι καλύτερης ποιότητας. Δεν αναλύουμε αυτό στο άρθρο που διαβάζεις αλλά τα χαρακτηριστικά της ελληνικής κοινωνίας.

Μα καλά θα μας πείτε, εάν δεν κάνει κανείς παιδιά πως θα συνεχίσει να υπάρχει ο κόσμος;

Κατ΄αρχήν ο κόσμος είναι ένα μεγάλο εμπόλεμο μπουρδέλο οπότε και να χαθεί δεν θα νιώσει μοναξιά ο μεγαλοδύναμος.

Το να κάνει παιδιά το κάθε ηλίθιο ζεύγος του πλανήτη είναι ρυπογόνο και επιβαρυντικό για την ατμόσφαιρα. Πόσο μάλλον όταν γεννάνε ανθρώπους στην Ελλάδα που πρόκειται για ένα καθυστερημένο κράτος-αούα.

Πάμε παρακάτω. Κατά τη γνώμη μας δικαίωμα στην απόκτηση των παιδιών θα πρέπει να έχουν οι άριστοι-όχι οι πλούσιοι για να μην μας κατηγορήσετε για ρατσισμό. Οι άριστοι ανάμεσά μας θα πρέπει να “παίρνουν” την άδεια να αποκτούν παιδιά. Εκείνοι οι γονείς που μέσα στο περιβάλλον του γενικότερου αούα και λαικισμού που χαρακτηρίζει την ελληνική κοινωνία (στην προκειμένη περίπτωση), έχουν την δυνατότητα να διδάξουν τα παιδιά τους την σημασία της πειθαρχίας, της προσπάθειας, της αξίας της γνώσης, της φροντίδας του μυαλού και του σώματος.

Επειδή μάλιστα η Κολομβία των Βαλκανίων δεν πρόκειται να πάψει ποτέ να είναι ένα μπουρδέλο θερινής αφόδευσης των υπολοίπων λαών του πλανήτη, καλό είναι να αποκτούν παιδιά εκείνοι που έχουν συγγενείς ή τη δυνατότητα να τα στείλουν να σπουδάσουν και να μεγαλώσουν σε πιο πειθαρχημένες και σοβαρές κοινωνίες.

Διαβάστε εδώ πως τα κατάφερε για παράδειγμα η γιατρός κ. Ολγα Οικονομίδου που εργάζεται στο Εδιμβούργο της Σκωτίας.

Τι θέλουμε να πούμε με όλα αυτά; Θέλουμε να πούμε πως αν αυτός ο λαός (από τον “τελευταίο” πολίτη ως τον πρωθυπουργό) είχε διδαχθεί την αξία της πειθαρχίας, της οργάνωσης, της αέναης προσπάθειας, την αξία της γνώσης, της φροντίδας του μυαλού και του σώματος κατά την γνώμη μας ο Αγγελος και ο Δημήτρης δεν θα έπεφταν στην Ενέδρα των Τούρκων.

Δεν μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι μετά την αιχμαλωσία των παιδιών υπήρξε διαταγή ώστε τα περίπολα να αποτελούνται από τουλάχιστο 6 άνδρες.

Παρότι η αιματοβαμμένη ιστορία του προβληματικού λαού είναι γεμάτη με διδάγματα που ποτέ δεν τα λάβαμε υπόψη μας δεν θα ανατρέξουμε στο βαθύ παρελθόν: Οταν οι Τούρκοι επιχείρησαν να σου βουλιάξουν ένα σκάφος του Λιμενικού στα Ιμια, όταν προκάλεσαν ένα ακόμη αντίστοιχο περιστατικό, όταν στην επέτειο των Ιμίων απέκλεισαν τον Ελληνα υπουργό Αμυνας από το να πετάξει στεφάνι στη περιοχή, δεν είναι δυνατόν στον Εβρο που Ελληνες και Τούρκοι στρατιώτες βρίκονται σε απόσταση αναπνοής, να υπάρχουν περίπολα δύο ανδρών-λιγότεροι δηλαδή από όσους μαζεύονται για να πάνε σε καφετερία στο Μπουρνάζι.

Δεν είναι δυνατόν να μην έχεις την γνώση και την πειθαρχία να αντιληφθείς να σημάδια και τα μηνύματα. Δεν είναι δυνατόν σαν λαός να είμαστε σε τόση αφασία.

Γι΄ αυτό κατά τη γνώμη μας ευθύνεται το γεγονός ότι ο πάσα ένας βλαμμένος Μπάμπης-Σούλα φέρνουν παιδιά στην Ελλάδα που δύσκολα θα καταφέρουν-μέσα σε τέτοιο περιβάλλον- να μην είναι βλαμμένα. Φυσικά δεν θα μιλήσουμε για τις πολλές πιθανότητες (σύμφωνα και με τα στατιστικά στοιχεία) που έχει ένας άνθρωπος να νοσήσει από σοβαρές ασθένειες (καρκίνο, καρδιά, κλπ) πριν καταλήξει με αλτσχάιμερ στα γεράματα.

Μα θα μας πείτε, πως εάν δεν γεννάνε οι Μπάμπης-Σούλα θα μικρύνει η Ελλάδα και θα εξαφανισθεί από το χάρτη.

Το αντίθετο, θα σας απαντήσουμε. Οπως αποδεικνύεται δεν υπάρχει τίποτε πιο επικίνδυνο για τη χώρα από το να έχουν δικαίωμα να φέρνουν ανθρώπους στη χώρα αυτή εδώ, οι Μπάμπης-Σούλα των οποίων οι απόγονοι είναι οι κατσιαπλιάδες που μας κυβερνάνε σήμερα, χθες και από τότε που δημιουργήθηκε το κράτος των κατσιαπλιάδων.

Το Ισραήλ που έχει το μέγεθος της Πελοποννήσου είναι πανίσχυρο και κανείς δεν τολμά- χωρίς κόστος- να στήσει ενέδρα τους πολίτες του.

Μόνο που σ΄αυτόν εδώ τον τόπο με το που γεννιέται κανείς έχει πέσει ήδη στην Ενέδρα…

Πηγή πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις