Κόλαση.. Αυτά ξέχασε στο αεροπλάνο ο Τσίπρας και σήμανε συναγερμός

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Φαίνεται πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είναι αφηρημένος τελευταία. Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των ευρωβουλευτών ξέχασε να προαναγγείλει την Ελενα Κουντουρά. Μόλις πρόσφατα, ξέχασε και τα δύο κινητά του στο αεροπλάνο.

Ως γνωστόν, ο πρωθυπουργός πέταξε μέχρι τα Ιωάννινα το Σαββατοκύριακο για περιοδεία στην Ηπειρο με το αεροπλάνο της γραμμής.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πρωθυπουργός αποβιβάστηκε από το αεροσκάφος και μετά από κάποια ώρα αντιλήφθηκε ότι… είχε ξεχάσει το προσωπικό του κινητό καθώς και το απόρρητο, πρωθυπουργικό.

Φυσικά επικράτησε κινητοποίηση και αναστάτωση, όμως το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει για την Αθήνα!

Δόθηκε σήμα από τα Ιωάννινα και με το που προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο «Ελ. Βενιζέλος» μπήκαν άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ακολούθησαν οι εξής σκηνές: «Αγχωμένοι και αλαφιασμένοι, πηγαίνουν προς τη θέση που καθόταν ο πρωθυπουργός κατά το ταξίδι του από την Αθήνα προς τα Ιωάννινα και ακούω τον έναν από αυτούς να λέει πως «ο πρωθυπουργός έχει ξεχάσει τα κινητά του».

Ωστόσο δεν τα έβρισκαν, μέχρι που κάποιος έκανε κλήση στα κινητά τα οποία εν τέλει εντοπίστηκαν στην ειδική θήκη που υπάρχει στις πίσω θέσεις των καθισμάτων του αεροπλάνου.

Πηγή πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις