Στη 2η θέση το ΚΙΝΑΛ…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Οι πασόκοι επιστρέφουν σπίτι τους εκνευρισμένοι και από τα σώου τύπου Σπίρτζη στα αυτοσχέδια εγκαίνια που στήνει με τον πρωθυπουργό. Το Κίνημα Αλλαγής εμφανίζεται πλέον διψήφιο σχεδόν σε όλες τις δημοσκοπήσεις και δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που εκτιμούν ότι θα κερδίσει την 2η θέση από τον Σύριζα που καταρρέει το δραστήριο Κίνημα εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις αποκαλύψεις του ρεπορτάζ του Αλέξη Παπαχελά για τους νεκρούς στο Μάτι.
Στα νέα ντοκουμέντα που αποκαλύφθηκαν για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο Μάτι την τραγική ημέρα όπου η φωτιά στοίχισε τη ζωή 101 ανθρώπων εστιάζει το Κίνημα Αλλαγής, σημειώνοντας ότι υπήρξε «συνειδητή προσπάθεια αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης των πολιτών» από την πλευρά της κυβέρνησης.


«Τα ντοκουμέντα που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά ότι ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του γνώριζαν για τους νεκρούς στο Μάτι και το απέκρυψαν όταν έκαναν την περιβόητη συνέντευξη τους», αναφέρει η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.

«Δεν πρόκειται μόνο για επίδειξη κυνισμού και αναλγησίας, αλλά για συνειδητή προσπάθεια αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης των πολιτών» συμπληρώνει η Χαριλάου Τρικούπη στην ανακοίνωσή της.

«Οι πολιτικές ευθύνες του πρωθυπουργού είναι δεδομένες. Οφείλει να τις αναλάβει! Σε κάθε περίπτωση θα τις αποδώσουν οι πολίτες. Δεν ξεχνούν», καταλήγει το Κίνημα Αλλαγής.

Πηγή πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις