Ένωση Αντικατοχικού Συμφώνου Ακομμάτιστα Σκεπτόμενων-ΕΝΑΣΑΣ

 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •   
 •  
 •  

Nadia MacLeod

17 ώρες

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΕΝΑΣΑΣ (2019):

Έπειτα από προτροπή μελών της ΕΕΝΑΣΑΣ (Ελληνικής Ένωσης Αντικατοχικού Συμφώνου Ακομμάτιστα Σκεπτόμενων) η Ομάδα ανανέωσε το κάλεσμα που έκανε το 2015 για συσπείρωση των κομμάτων με Κοινές Αντιμνημονιακές/Αντικατοχικές θέσεις, το οποίο απεστάλη σε αυτά και ήδη έχουμε τις πρώτες απαντήσεις τους

Παραθέτουμε το αρχικό κείμενο του καλέσματος
(το οποίο διαφοροποιήθηκε αναγκαστικά, μόνο στην περίπτωση της αποστολής του προς ένα κόμμα με κάποια διαφοροποίηση στο ζήτημα του νομίσματος.)

————————–
————————–

ΑΠΟ: eenasas@hotmail.com
01/06/19
και 03/06/19

ΤΙΤΛΟΣ:
«Κάλεσμα πριν από τις Εθνικές Εκλογές 2019»

Αξιότιμοι κύριοι …..—-……

Για καθαρά τυπικούς και ουσιαστικούς λόγους σας μεταφέρουμε εκ νέου το επικαιροποιημένο κάλεσμα για τις φετινές Εθνικές Εκλογές του 2019 οι οποίες προφανώς για πρόκληση αδυναμίας συσπείρωσης του αντιπάλου αντιμνημονιακού χώρου, προκηρύχθηκαν τόσο εσπευσμένα.. επαναλαμβάνοντας την ίδια μέθοδο του 2015.

Επί 5 ολόκληρα χρόνια λοιπόν, τα μεγαλύτερα από τα «μικρά αντιμνημονιακά κόμματα» άφησαν τον αντιμνημονιακό χώρο, κατακερματισμένο. Έρμαιο του αφηγήματος ΤΙΝΑ.

Επί 5 ολόκληρα χρόνια άφησαν τους πραξικοπηματίες να μας παρουσιάζουν σαν γραφικούς δεινόσαυρους, οι οποίοι εξαφανίστηκαν. Σχεδόν που δεν υπήρξαν ποτέ. Με την εξελισσόμενη εξόντωση μας, να τους διευκολύνει αυτό το αφήγημα.

Τα μεγαλύτερα από τα μικρά κόμματα, τα οποία υποστηρίζουν τις απελευθερωτικές αρχές του χιλιοδιαιρεμένου αντιμνημονιακού χώρου, όσα λεπτά/μέρες/μήνες/χρόνια δεν ενώνονται υπό αυτές τις κοινές αντικατοχικές αρχές -τις οποίες υποτίθεται πρεσβεύουν τα κόμματά τους- είναι οι απόλυτοι υπόλογοι για την ανεμπόδιστη ολοκλήρωση της άλωσης της χώρας.

Αυτή είναι η τελευταία έκκληση για ένωση μικρότερων και μεγαλύτερων αντιμνημονιακών κομμάτων του 62% του ΟΧΙ μας το 2015.

Και σήμερα πια, για ένωση του 66% όσων σε αυτές τις εκλογές του 2019, είτε με την ψήφο τους, είτε με την αποχή τους, ΔΕΝ στήριξαν τους Ευρωναζί του 4ου Ράιχ.

Όσων με την ψήφο τους, ή με την αποχή τους ΔΕΝ στήριξαν τους υπαλλήλους των «Θεσμών», του ESM, του Υπερταμείου.

Όσων με την ψήφο τους, ή με την αποχή τους ΔΕΝ στήριξαν αυτούς που απήλαξαν απο τις ποινικές τους ευθύνες (προσωρινά) τους ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλου, Στουρνάρα, Παπαδήμου, Άδωνη, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ κτλ για τα εγκλήματα της δεκαετίας, με το ν’αναγνωρίσουν ως νόμιμες κι έγκυρες τις παράνομες διεθνώς και τις μη ψηφισμένες ως διεθνείς, Δανειακές Συμβάσεις από το 2010.

Με το ν’αναγνωρίσουν ως νόμιμο, το παράνομο και μη ελεγμένο «χρέος».

Με το να εξελίξουν το αρχικό ΤΑΪΠΕΔ (στο οποίο εντάσσονταν σταδιακά τα περιουσιακά στοιχεία τα οποία επιλέγονταν για να χαριστούν στους «επενδυτές») σε ένα ΥΠΕΡΤΑΪΠΕΔ στο οποίο συμπεριλαμβάνεται εξαρχής ολόκληρη η περιουσία της Ελλάδος.
Επίγεια, υπόγεια και υποθαλάσσια.

Με το ν’αφήσουν αυτό το «χρέος» νομιμοποιημένο και αναγνωρισμένο, ώστε να το βρουν ως τέτοιο και οι επόμενοι. Και να το χρησιμοποιήσουν για αιτιολόγηση μεγαλύτερης εξαθλίωσης εις το όνομα του.

~~~~~~~~~

Πέντε ολόκληρα χρόνια μετά, εν έτει 2019, σας ρωτάμε εκ νέου λοιπόν, όλους όσους κρατήσατε συνεπή, σταθερή στάση και αντίσταση σε αυτήν την νέα οικονομική κατοχή της χώρας μας, όσους έχετε αξιόλογα πρόγραμματα που συγκλίνουν σε πολλά σημεία:

1) Συμφωνείτε με τις κάτωθι αντικατοχικές αρχές?
https://facebook.com/groups/478858912276115?view=permalink&id=478875612274445

2) Συμφωνείτε να ορίσετε αυτές (και ενδεχομένως όσες επιπλέον Κοινές Θέσεις προσθέσετε και προσθέσει η πλειοψηφία, στο ίδιο πνεύμα) ως Επίσημο Κοινό Σύμφωνο ενός Νέου Εθνικοαπελευθερωτικού Μετώπου δίχως ακροαριστερά/φασιστικά, ούτε ακροδεξιά/ναζιστικά πρόσημα, παράγωγα ξένων χωρών, Κέντρων και Υπηρεσιών?

~~~~~~~~~

Οι απαντήσεις όλων των κομμάτων τα οποία θα κληθούν να απαντήσουν σε αυτά τα δύο ερωτήματα του ύστατου καλέσματός μας,
όλες θα δημοσιεύονται αυτούσιες, ακέραιες και δίχως καμία άλλη δική μας παρέμβαση σε αυτές.
Οι έγγραφες απαντήσεις όλων σας, θα δημοσιευτούν στην Ομάδα μας, πριν τις εκλογές.
Εφόσον σαφώς, μας έχουν αποσταλεί εγκαίρως, σε αυτην την ηλεκτρονική διεύθυνση.

Αναμένουμε το συντομότερο δυνατόν την τοποθέτηση του φορέα σας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
η Δημόσια Ομάδα της Ελληνικής Ένωσης Αντικατοχικού Συμφώνου Ακομμάτιστα Σκεπτόμενων «ΕΕΝΑΣΑΣ»

https://facebook.com/groups/478858912276115?tsid=0.5746485564899961

—————————-
—————————-

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΜΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΛΑΒΑΜΕ:
Η παράθεση των απαντήσεων θα ενημερώνεται με τους σχετικούς συνδέσμους στα σχόλια, εδώ, με κάθε νέα απάντηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1:
Το κάλεσμα αυτό εστάλη συνολικά σε 10 πολιτικούς φορείς και πραγματοποιήθηκε με όσο το δυνατόν πιο απρόσωπο τρόπο, ούτως ώστε να προωθηθούν οι Κοινές Θέσεις του και όχι τα πρόσωπα, όπως βέβαιως και να αποκαλυφθούν δια της απουσίας και της σιωπής τους, εκείνοι οι οποίοι συμβάλλουν με αυτήν την στάση, στην παραμονή του Αντιμνημονιακού χώρου..ως έχει.: Δηλαδή, σε δέκα χιλιάδες κομμάτια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2:
Όσα νέα και νεοσύστατα κόμματα δεν τα γνωρίζουμε ακόμα και συνεπώς δεν ήταν δυνατό να τους σταλεί το κάλεσμά μας, αλλά ανακαλύπτουν από αυτήν την δημοσίευση πως έχουν πολλά προγραμματικά κοινά με τα παραπάνω Κοινά Προτάγματα (τα οποία παρατίθενται σε αυτήν την Δημόσια Ομάδα της ΕΕΝΑΣΑΣ)
τότε σαφώς και μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα και να μας δώσουν τις δικές τους απαντήσεις.
Αυτή είναι και η ουσία της νέας μας κινητοποίησης.

Ακολουθούν οι απαντήσεις σε ξεχωριστές αναρτήσεις

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΕΝΑΣΑΣ (2019):Έπειτα από προτροπή μελών της ΕΕΝΑΣΑΣ (Ελληνικής Ένωσης…

Posted by Nadia MacLeod on Friday, 7 June 2019

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΕΝΑΣΑΣ (2019):Έπειτα από προτροπή μελών της ΕΕΝΑΣΑΣ (Ελληνικής Ένωσης…

Posted by Nadia MacLeod on Friday, 7 June 2019

 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •   
 •  
 •  

Σχετικές δημοσιεύσεις