Εγκλημα στην Καλαμαριά: Δεν είναι δολοφόνος ο γιος μου, λέει η μητέρα του 31χρονου ψυκτικού

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Συγκλονισμένη είναι η μητέρα του 31χρονου ψυκτικού, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη (12/06) διέπραξε δολοφονία στην Καλαμαριά, αφαιρώντας τη ζωή μιας 63χρονης γυναίκας.

Οπως είναι γνωστό, ο 31χρονος είχε πάει στο σπίτι της 63χρονης προκειμένου να επιδιορθώσει κάποια βλάβη που είχε προκύψει στο κλιματιστικό του σπιτιού. Ξαφνικά, ξέσπασε μεγάλος καβγάς και ο 31χρονος φαίνεται να έχασε την ψυχραιμία του σκοτώνοντας την άτυχη γυναίκα με ένα σφυρί.


«Δεν είναι δολοφόνος ο γιος μου»
Την ώρα λοιπόν που η δολοφονία στην Καλαμαριά έχει σοκάρει το πανελλήνιο, η μητέρα του 31χρονου δράστη μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Αν μπορείτε έστω και λίγο να έρθετε στη θέση μου θα μπορέσετε να με καταλάβετε. Αυτό που θέλω να πω είναι τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσης. Αυτό είναι μέσα από την ψυχή μου το μόνο που μπορώ να πω», είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε τι άνθρωπος είναι ο γιος της εκείνη απάντησε: «Σίγουρα όχι δολοφόνος. Είμαι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό για το παιδί μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και θέλω να με καταλάβετε σας παρακαλώ».

Πηγή πληροφοριών

Σχετικές δημοσιεύσεις